Kourtney Kardashian aşteaptă primul ei copil cu Travis Barker. Momentul în care a dat vestea

Kourtney Kardashian aşteaptă primul ei copil cu Travis Barker. Kourtney a decis să facă publică vestea în timpul unui concert Blink 182.

955 afișări
Imaginea articolului Kourtney Kardashian aşteaptă primul ei copil cu Travis Barker. Momentul în care a dat vestea

Sursa foto: Twitter

Anunţul a fost făcut chiar de Kourtney în timpul unui concert Blink 182 şi, pentru a face acest lucru, a ales să citeze un fragment din videoclipul emblematic al trupei, All the Small Things, în care un fan ţinea o pancartă pe care scria "Travis, sunt însărcinată".

Primul comentariu al cuplului după ce a făcut publică această veste a fost plin de emoţie şi bucurie, conform Vanity Fair.

Apropiaţii ştiau deja de câteva săptămâni despre sarcină, dar acum că este de notorietate publică, viitorii părinţi se simt liberi să îşi exprime fericirea.

Cei doi au încercat mult timp să aibă un copil, recurgând chiar şi la fertilizarea in vitro, dar fără succes. Kourtney vorbise, de asemenea, despre faptul că întregul proces a fost fizic şi psihologic solicitant pentru ea, atât de mult încât a fost nevoită să se oprească.

Bebeluşul va avea nu mai puţin de 6 fraţi: trei din partea mamei (Reign, Mason şi Penelope, pe care Kardashian i-a avut cu Scott Disick) şi încă trei din partea tatălui (Landon, Alabama şi Atiana).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici