Kourtney Kardashian şi Travis Barker au devenit părinţi. Starul TV a născut un băieţel

Kourtney Kardashian ar fi dat naştere primului ei copil cu soţul Travis Barker.

544 afișări
Imaginea articolului Kourtney Kardashian şi Travis Barker au devenit părinţi. Starul TV a născut un băieţel

Kourtney Kardashian şi Travis Barker au devenit părinţi. Starul TV a născut un băieţel

Vedeta de reality TV, în vârstă de 44 de ani, aştepta un băiat împreună cu partenerul ei şi se crede că a născut sâmbătă, 4 noiembrie, în Los Angeles, relatează TMZ.
 
Vestea vine după ce Barker, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit că el şi Kardashian plănuiau să-şi numească fiul Rocky Thirteen Barker, în timpul unui episod al podcastului One Life One Chance with Toby Morse.
 
Kardashian mai are alţi trei copii cu fostul iubit şi colegul său, Scott Disick, starul din Keeping Up with the Kardashians: Mason, 13 ani, Penelope, 10 ani, şi Reign, opt ani.
 
Barker are doi copii: Landon, în vârstă de 29 de ani, şi Alabama, în vârstă de 17 ani, cu fosta sa soţie Shanna Moakler.
 
Vorbind într-un episod al podcastului One Life One Chance with Toby Morse, toboşarul de la Blink-182 a spus că numele complet al fiului său va fi Rocky Thirteen Barker.
 
În octombrie, Kardashian şi-a lăudat medicii pentru că au "salvat" viaţa bebeluşului ei, în timp ce a dezvăluit că se recupera după o intervenţie chirurgicală fetală urgentă, relatează Independent.
 
"Voi fi veşnic recunoscătoare doctorilor mei incredibili pentru că au salvat viaţa copilului nostru", a scris ea într-o postare pe Instagram.
 
"Îi sunt veşnic recunoscătoare soţului meu care s-a grăbit să vină din turneu pentru a fi alături de mine în spital şi a avea grijă de mine după aceea. Şi mamei mele, mulţumesc că m-a ţinut de mână în toată această perioadă. Fiind o persoană care a avut trei sarcini foarte uşoare în trecut, nu eram pregătită pentru teama de a mă grăbi la o operaţie fetală urgentă. Nu cred că cineva care nu a trecut printr-o situaţie similară poate înţelege acest sentiment de teamă. Am o înţelegere şi un respect cu totul nou pentru mamele care au fost nevoite să lupte pentru bebeluşii lor în timpul sarcinii."
 
În postarea sa, Barker şi-a exprimat recunoştinţa pentru modul în care a decurs procedura, după ce a amânat câteva date din turneul european al trupei Blink-182 din cauza unei "probleme familiale urgente".
 
"Dumnezeu este minunat. Am zburat acasă pentru o intervenţie chirurgicală de urgenţă care ameninţa viaţa copilului nostru şi pentru care sunt atât de recunoscător că a decurs bine", a scris el. "Vreau să vă mulţumesc pentru tot sprijinul. Turneul se reia vineri".
 
Kardashian şi Barker s-au căsătorit la începutul acestui an. Ei au avut două ceremonii în luna mai, mai întâi în California, apoi în Portofino, Italia, după ce au organizat o nuntă de probă în Las Vegas.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici