Kylie Jenner a decorat un brad înalt de două etaje, iar Jennifer Lopez şi-a decorat bradul ca să se asorteze cu ţinuta ei favorită

2552 afișări
Imaginea articolului Kylie Jenner a decorat un brad înalt de două etaje, iar Jennifer Lopez şi-a decorat bradul ca să se asorteze cu ţinuta ei favorită

Instagram, Kylie Jenner (FOTO)

Kylie Kristen Jenner, o personalitate de televiziune americană şi sora mai mică a lui Kim Kardashian, şi-a decorat bradul ei de Crăciun care este aproape înalt de două etaje. Publicaţia BuzzFeed i-a clasat bradul pe prima poziţie a clasamentului brazilor decoraţi de celebrităţile americane. 

Sora ei mai mare, Kim Kardashian a decorat un rând de brazi amplasaţi în faţa locuinţei sale, având o privelişte demnă de o noapte magică de Crăciun. 

Cântăreaţa Jennifer Lopez, recent căsătorită cu actorul Ben Affleck, a decorat un brad cu globuleţe roşii şi argintii care să se asorteze cu ţinuta ei şic preferată, publicând fotografiile în această ipostază pe contul ei de Instagram. 

Iar cântăreaţa Cardi B a decorat un uriaş brad de argint. 

Mariah Carey, faimoasă pentru interpretarea melodiei "All I Want for Christmas Is You", a decorat coloane de brazi. 

"În acest sezon de iarnă, pregăteşte-te pentru o experienţă de vacanţă o dată în viaţă cu @bookingcom! Numai pentru o noapte, ai putea să savurezi cocktailuri la locuinţa mea din New York şi să agăţi ciorapi în camera ta luxoasă de la The Plaza, un hotel Fairmont. Vizitaţi poveştile mele şi @bookingcom pentru a descoperi întregul itinerariu de 3 zile şi setaţi-vă o alarmă pentru 14 decembrie la 17:00 ET, pentru a rezerva evenimentul meu organizat care va avea loc între 16 decembrie şi 19 decembrie. Primul venit, primul servit!", a scris vedeta pe Instagram. 

Chris Hemsworth, cunoscut pentru personajul Thor pe care l-a interpretat din 2011 în filmele universului cinematic Marvel, şi-a decorat bradul alături de familia sa. 

Între timp, Bruce Willis şi fosta sa soţie Demi Moore, petrec Crăciunul alături de cele cinci fiice ale lor. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici