Video La film, ca în producţiile americane. Primul cinema drive in, la Iaşi

  • Primul cinema în aer liber, în parcarea unui mall din Iaşi.
  • Scaunele din sala de cinema au fost înlocuite cu cele din maşinile personale.
  • Zeci de maşini au umplut parcarea mall-ului la primul cinema drive-in din oraş, care a proiectat două filme cu Charlie Chaplin.
630 afișări
Premieră în cinema-ul din România. La Iaşi, iubitorii de film pot viziona proiecţii aşezaţi confortabil pe scaunele din maşinile personale, întocmai ca personajele din filmele americane. 
 
Pentru Ilinca şi colegii ei de clasă, un cinema drive in a fost distracţia de la final de clasa a XII-a . Aceştia au vizionat două filme cu îndrăgitul actor Charlie Chaplin, în parcarea unui mall din Iaşi.  „E cursul festiv la film? L-am făcut pe zoom prima oară şi acum avem cursul festiv la film. Am auzit doar că nu sunt cu vorbe, nu au sonor şi am nişte mici dubii, dar vedem. Este prima dată când aud de aşa ceva în România şi cred că este chiar primul eveniment de genul din ţară. Este ca în filme, absolut”, a spus tânăra. 
 
Iar pentru ca experienţa să fie la fel ca una din sala de cinema, spectatorii au putut să îşi comande popcorn sau băuturi. 
„Comanda de mâncare ajunge direct la poarta maşinii, prin personalul nostru, care ajunge corespunzător echipat la maşină, unde predă comanda şi astfel, toată lumea este protejată”, a spus organizatorul Răzvan Babuşcă. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici