Lego te face artist. Acum şi adulţii sunt vizaţi să intre în joc

  • Cu Lego Arts construieşti tablouri inspirate de Iron Man, Star Wars, Beatles sau Andy Warhol
  • Ai un QR code şi poţi alege un playlist care să te inspire
  • Piesele de construcţie sunt rotunde ca să dea fluiditate lucrării
248 afișări
Imaginea articolului Lego te face artist. Acum şi adulţii sunt vizaţi să intre în joc

Sursa foto: profimedia

Lego vizează acum şi adulţii, nu că nu ţi-ai băga mâinile în joaca celor mici. Noua serie Lego Arts însă îţi poate da de lucru şi ţie.

Şi, în plus, poţi face ceva frumos pentru casă, mai ales dacă eşti fan Marvel, Beatles, Star Wars sau Andy Warhol.

Fiecare set îţi permite să pictezi cu piese Lego un personaj în trei ipostaze. Fie că e vorba de Iron Man sau Beatles, rezultatul va fi un tablou cu care să-ţi decorezi camera. Şi ca experienţa să fie completă, primeşti un cod QR cu care să-ţi selectezi playlistul care să te inspire. Piesele nu sunt pătrate ci rotunde, ca să dea mai multă fluiditate picturii.

Chris Stamp îţi spune de ce a conceput Lego Arts.

CHRIS STAMP, designer Lego: Uneori oamenii au nevoie de timp personal şi cred că prin Art by Lego, oamenii pot să se detaşeze, să pună totul în aşteptare, să se aşeze, să se distreze şi să se bucure de pasiunile lor. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici