Line-up complet pentru Electric Castle 2024

Massive Attack, Bring Me The Horizon, Queens of The Stone Age, Chase and Status, Sean Paul şi Paolo Nutini sunt capul de afiş al celei de-a 10-a ediţii a festivalului Electric Castle.

311 afișări
Imaginea articolului Line-up complet pentru Electric Castle 2024

Line-up complet pentru Electric Castle 2024

Alţi 300 de artişti din toate genurile muzicale vor fi prezenţi la castelul Banffy, din Bonţida, între 17 şi 21 iulie.

Massive Attack şi Queens of The Stone Age au creat stiluri muzicale, devenind repere pentru generaţii întregi de muzicieni, în timp ce trupe precum Bring Me The Horizon şi Chase and Status revoluţionează prin versatilitate şi apetitul de a experimenta în zone muzicale diferite.

Sean Paul, unul dintre cei mai prolifici artişti dancehall din toate timpurile, este surpriza ediţiei. Palmaresul în hit-uri (1.2 miliarde de ascultări doar in 2023) şi premii (Grammy, AMA, Billboard) spune mult mai multe despre ambiţie, talent şi puterea de a crea un brand.

În registrul opus, Paolo Nutini vine cu un cocktail de rock şi soul, o voce care răscoleşte emoţii şi peste 20 de ani de carieră care i-au adus milioane de fani.

Electric Castle înseamnă 5 zile de party non-stop, întreţinut, anul acesta, de regina muzicii techno, Nina Kravitz, Hernan Cattaneo, un nume important în progressive house, DJ Shadow, maestru în arta de sampling, Kungs, Todd Terje, şi mulţi alţi DJi în premieră în festival.

Revin la castel Sasha şi Bonobo, producători descoperiţi de fanii festivalului la primele ediţii şi mereu foarte bine primiţi aici.

Pentru cei care îşi iau energia din rock, aventura muzicală va trece prin metal alături de fraţii Max şi Igor Cavalera, fondatorii Sepultura ce au reînregistrat două dintre albumele „clasice” ale trupei şi le vor prezenta live, într-o formulă nouă, Sleaford Mods, probabil cea mai punk trupă din UK la ora actuală, sau garage rock cu Iguana Death Cult şi She Wants Revenge. Palaye Royale adaugă un strop de eleganţă în line up, cu stilul lor unic, autodefinit ca fashionart-rock.

Ritmuri latino, africane sau orientale îşi găsesc spaţiu pe cele 10 scene ale festivalului şi la ediţia a 10-a. Fie că vor cânta în spaniolă, precum iLe, câştigătoare a Latin Grammys pentru cel mai bun album urban, în turcă, aşa cum o fac Derya Yildirim & Group Şimşek, sau pe ritmuri congoleze, o premieră prin concertul Fulu Miziki, artiştii aduc o importantă contribuţie la misiunea festivalului de a promova muzică de calitate din întreaga lume.

Artiştii români rămân în centrul atenţiei şi la ediţia a 10-a a festivalului: Subcarpaţi, Viţa de Vie, Coma, Vama, Irina Rimes, Byron, Delia, Şuie Paparude, CTC şi alte zeci de nume sunt confirmate de către organizatori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici