Loki se întoarce pe Disney+ cu sezonul 2! Descoperă ce se va întâmpla cu zeul minciunii în noul sezon al serialului Marvel

  • Loki, serialul mult iubit de fanii Marvel, revine cu sezonul 2 care va debuta pe 5 octombrie, doar pe Disney+.
  • Platforma de streaming Disney+ a pierdut 4 milioane de abonaţi în luna mai 2023, potrivit Forbes.
  • Sezonul 2 ar putea revigora platforma deoarece numai episodul 1 din primul sezon a avut 2,4 milioane de spectatori.
648 afișări
Imaginea articolului Loki se întoarce pe Disney+ cu sezonul 2! Descoperă ce se va întâmpla cu zeul minciunii în noul sezon al serialului Marvel

,,Sunt încântat să mă întorc. Înapoi la TVA (Autoritatea Varianţei Timpului)", declară Tom Hiddleston care joacă în rolul zeului nordic al magiei şi minciunii de 12 ani. 

Serialul Loki continuă cu al doilea sezon pe platforma de streaming Disney+, începând din 5 octombrie, şi promite să fie spectaculos pentru fanii universului Marvel. 

Loki, fratele vitreg al zeului trăznetului şi al supereroului Thor, care provine dintr-un univers alternativ în care nu este omorât de Thanos, cunoscut drept anihilatorul vieţii, pleacă într-o călătorie interdimensională, spre mai multe universuri. 

,,Sunt un fan al universului Marvel de mult timp. Sunt atât de recunoscător că fac parte din această serie uimitoare", declară Ke Huy Quan, unul dintre actorii din distribuţie. 

,,Loki-ul nostru va fi alături de Mobius, iar ei se vor ocupa de consecinţele acestui prim sezon. Loki a fost mereu un răufăcător. Ceea ce vrem să explorăm este ca şi Loki să-şi arate latura eroică", spune Kevin R. Wright, unul dintre producătorii serialului. 

Platforma de streaming Disney+ a pierdut 4 milioane de abonaţi în luna mai 2023, potrivit Forbes, şi speră să-i recupereze după ce a avut un an dificil.   

Numai episodul 1 din primul sezon a avut 2,4 milioane de spectatori. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici