Lupta Musk - Zuckerberg. Pompei apare ca ipoteză nouă pentru locaţie

  • Lupta dintre Elon Musk şi fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, va avea loc şi va fi în Italia.
  • Musk spune că a vorbit cu Meloni, în timp ce ministrul italian al Culturii, Gennaro Sangiuliano, declară că locaţia nu va fi Roma.
754 afișări
Imaginea articolului Lupta Musk - Zuckerberg. Pompei apare ca ipoteză nouă pentru locaţie

Informaţia a fost dezvăluită de proprietarul companiei X într-un mesaj pe reţeaua de socializare, în care a scris că a vorbit cu premierul italian, Giorgia Meloni, şi cu ministrul culturii, Gennaro Sangiuliano, scrie Il Messaggero.

Au căzut de acord asupra unei locaţii „epice”.

„Lupta va fi gestionată de fundaţiile mele şi ale lui Zuck”, adaugă el.

Livestream-ul va fi pe X şi pe Meta. Decorul va respecta prezentul şi trecutul Italiei, iar încasările vor merge către veterani.

În ultimele luni, s-a speculat că locaţia va fi Colosseumul.

Potrivit lui Zuckerberg, adversarul său evită provocarea pe care el însuşi a lansat-o. Când Musk l-a provocat, Zuckerberg a declarat că este pregătit oricând şi a sugerat data de 26 august, dar potenţialul său adversar „nu a confirmat”.

Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, se antrenează cu instructori de arte marţiale şi este vizibil mai în formă decât Musk, în vârstă de 52 de ani. Perspectiva unei lupte a apărut pentru prima dată în luna iunie. Musk l-a provocat pe Zuckerberg, care a acceptat. După publicitatea iniţială, a urmat tăcerea, apărând îndoieli cu privire la faptul că miliardarii din domeniul tehnologiei se vor confrunta în ring.

„Am avut o conversaţie lungă şi prietenoasă cu Elon Musk, am vorbit despre pasiunea noastră comună pentru istoria Romei antice. Ne gândim la modul în care să organizăm un mare eveniment caritabil, respectând şi protejând pe deplin zona. Acesta nu va avea loc la Roma. Dar, mai presus de toate, se intenţionează ca o sumă mare, de multe milioane de euro, să fie donată către două spitale pediatrice importante din Italia pentru consolidarea facilităţilor şi cercetarea ştiinţifică în vederea combaterii bolilor care afectează copiii”, a declarat de ministrul italian al culturii, Gennaro Sangiuliano.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici