Maşina Range Rover condusă de Regina Elisabeta a fost scoasă la vânzare. Preţul este unul incredibil de mic

Un Range Rover vechi de 19 ani se aşteaptă să se vândă cu o sumă de zece ori mai mare decât preţul de listă - pentru că a fost deţinut cândva de Regină.

3385 afișări
Imaginea articolului Maşina Range Rover condusă de Regina Elisabeta a fost scoasă la vânzare. Preţul este unul incredibil de mic

Sursa foto: X/Twitter

Licitatorii care vând maşina din 2004 spun că pot dovedi că aceasta a fost deţinută anterior de regretata regină - prezentând potenţialilor cumpărători o înregistrare video cu ea la volanul maşinii 4x4.
 
Se aşteaptă ca maşina să fie vândută cu 60.000 de lire sterline - aproape dublu faţă de preţul cu care a fost vândută în urmă cu doar trei luni la o altă licitaţie.
 
Cumpărătorii nu au fost siguri de faimosul proprietar anterior, ceea ce a făcut ca maşina de lux să nu atingă preţul de pornire al licitaţiei.
 
Li s-a spus că există dovezi circumstanţiale că automobilul a făcut parte din flota de maşini a casei regale, dar proprietarul actual nu a putut confirma acest lucru cu certitudine.
 
Dar cu o înregistrare video în care regina se află la volanul maşinii cu numărul de înmatriculare BN04 EPU, licitatorii au dovada vizuală a faptului că maşina Epsom Green a fost vehiculul ei în timpul şederii la Balmoral în Scoţia şi la Castelul Windsor.
 

 

Iconic Auctions a oferit tuturor potenţialilor cumpărători o copie a videoclipului care dovedeşte că maşina în ediţie limitată vine cu sigiliul regal de aprobare.
 
Preţul de listă pentru o maşină similară fără legătura regală ar fi de doar 5-6.000 de lire sterline.
 
Range Rover-ul este echipat cu câteva lucruri neobişnuite, care au fost oferite doar de către Special Vehicle Operations ale companiei, inclusiv lumini albastre pe grilă şi protecţie pentru câini. Alte caracteristici rare includ comutatoare spate care controlează geamurile electrice de pe ambele părţi ale maşinii şi o mică gaură pe capotă, unde a fost montată o mascotă de labrador, relatează Daily Mail.
 
Există, de asemenea, mânere interioare care facilitează accesul în vehicul. Maşina a fost întreţinută în mod regulat la dealerii din Mayfair şi Aberdeen, ceea ce arată probabil că a fost condusă în mod regulat de la Windsor la domeniul Balmoral, unde regina îşi petrecea verile.
 
Licitatorii se aşteaptă la un război acerb al ofertelor atunci când maşina va fi scoasă la vânzare la centrul NEC din Birmingham, pe 11 noiembrie.
 
Având în vedere că are o vechime de 19 ani şi a parcurs 109.000 de mile, vehiculul este încă în stare foarte bună. 
 
Maşina a fost scoasă pentru prima dată la licitaţie în luna iulie, vânzarea fiind gestionată de Historic Auctioneers.
 
Deşi au reuşit să arate o fotografie a reginei stând pe scaunul şoferului Range Rover-ului verde, nu a existat nicio dovadă concludentă că acesta era vehiculul scos la vânzare.
 
Oferta câştigătoare a fost de 33.000 de lire sterline, iar cumpărătorul a obţinut vehiculul cu 5.000 de lire sterline mai puţin decât estimase casa de licitaţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici