Melania Trump împlineşte 50 de ani. În timpul mandatului de preşedinte al soţului ei, s-a făcut remarcată prin stilul vestimentar şi culori îndrăzneţe

  • Melania Trump este cea mai urmărită femeie din lume
  • Fosta Primă-doamnă arată la 50 de ani, mai bine că niciodată
  • Întotdeauna a resuşit să atragă priviri la apariţiile publice
  • Stilul vestimentar este unul conturat specific funcţiei sale
  • Ţinutele Melaniei Trump urmează acelaşi tipar cu rochii midi şi lungi
  • Melania Trump s-a remarcat prin stilul vestimentar şi culorile îndrăzneţe
2248 afișări
Imaginea articolului Melania Trump împlineşte 50 de ani. În timpul mandatului de preşedinte al soţului ei, s-a făcut remarcată prin stilul vestimentar şi culori îndrăzneţe

Sursa foto: profimedia

Melania Trump este cea mai urmărită femeie din lume . Fosta Prima-doamnă arată mai bine că niciodată la cei 50 de ani împliniţi.

De alungul şederii sale la Casa Albă, Fosta Primă-doamnă a reuşit să atragă toate privirile prin stilul vestimentar foarte bine conturat ce îmbină respectarea protocolul funcţiei sale în contrast cu evidenţierea frumuseţii feminine.

Stilul vestimentar ales este unul feminin şi urmează acelaşi tipar, rochii midii sau lungi, monocrome şi colorate cu pantofi stilletto cu toc.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici