Meryl Streep şi soţul său, Don Gummer, sunt despărţiţi de „mai mult de 6 ani”

Meryl Streep şi soţul său, Don Gummer, au dezvăluit că sunt despărţiţi „de mai bine de şase ani” după ce au decis să aibă „vieţi separate”, anunţă Page Six.

15989 afișări
Imaginea articolului Meryl Streep şi soţul său, Don Gummer, sunt despărţiţi de „mai mult de 6 ani”

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Meryl Streep şi soţul ei, Don Gummer, duc vieţi separate, au confirmat surse pentru Page Six. Ei sunt despărţiţi de mai bine de şase ani.

„Don Gummer şi Meryl Streep sunt despărţiţi de mai bine de 6 ani şi, deşi vor avea mereu grijă unul de celălalt, au ales vieţi separate”, spune pentru pagesix.com un purtător de cuvânt al actriţei.

Streep şi Gummer au fost văzuţi ultima dată împreună la premiile Oscar 2018.

Cuplul are patru copii.

Ei s-au căsătorit în 1978.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici