Oppenheimer este liderul nominalizărilor la Premiul Sindicatului Actorilor

Filmul Oppenheimer conduce nominalizările la Premiul Sindicatului Actorilor (Screen Actors Guild - SAG), la câteva zile după ce a triumfat la Globurile de Aur, potrivit BBC.

208 afișări
Imaginea articolului Oppenheimer este liderul nominalizărilor la Premiul Sindicatului Actorilor

Oppenheimer este liderul nominalizărilor la Premiul Sindicatului Actorilor

Filmul lui Christopher Nolan are patru nominalizări, în timp ce American Fiction, Barbie şi Killers of the Flower Moon au fiecare câte trei.

În mod surprinzător, Leonardo DiCaprio care are rolul principal în filmul Killers of the Flower Moon, nu a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor.

În schimb, actorii Bradley Cooper, Colman Domingo, Paul Giamatti, Cillian Murphy şi Jeffrey Wright au fost nominalizaţi. În cursa pentru cea mai bună actriţă sunt Sandra Huller, Emma Stone, Lily Gladstone, Carey Mulligan şi Margot Robbie.

Succession, Beef, The Crown, Ted Lasso şi The Bear sunt printre producţiile nominalizate la categoriile de televiziune.

Câştigătorii sunt votaţi de membrii SAG. Organizaţia reuneşte peste 119.000 de actori.

Premiile SAG oferă o bună indicaţie despre actorii care ar putea fi nominalizaţi la sfârşitul acestei luni la Oscar. Premiile Academiei din 2024 au loc pe 10 martie.

Oppenheimer şi Succession au fost marii câştigători la Globurile de Aur de duminică, în timp ce Anatomy of a Fall, The Holdovers, Barbie şi Poor Things au câştigat câte două premii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici