Oprah în familie. Cum se bucură vedeta de sărbători

  • Oprah Winfrey a lansat 10 cărţi personale între 1996 şi 2019
  • Oprah are o avere de 2,6 miliarde de dolari conform Forbes
  • „Crăciunul Magic” al Mariah Carey a fost lansat pe 4 decembrie pe platforma Apple TV
641 afișări
Imaginea articolului Oprah în familie. Cum se bucură vedeta de sărbători

Oprah în familie

Crăciunul lui Mariah Carey a ajuns la inimile tuturor americanilor, inclusiv în casa lui Oprah Winfrey.

Aceasta ne arată într-un videoclip pe Instagram cum se bucură de o noapte cu fetele, la o cană de cidru, de venirea sărbătorilor. Se pare că Mariah îi tranzmite entuziasmul de Crăciun şi Oprah ne arată talentul de cântăreţă.
 
 
Oprah a fost activă pe Instagram în timpul alegerilor prezidenţiale şi a mai făcut un interviu exclusiv cu  Barack Obama în show-ul ei In Conversation with Oprah pe platforma Apple TV.
 
Oprah în această perioadă recomandă să stăm în casă şi să petrecem alături de familiile noastre, în linişte aceste sărbători. Doar Crăciunul ne reaminteşte cât de importantă este familia.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici