Pe aceeaşi “bancă a mărturisirilor” pe care au spus că vor deveni părinţi, Smiley şi Gina Pistol anunţă că se căsătoresc

Smiley şi Gina Pistol sunt din nou pe “banca mărturisirilor” pe care în urmă cu 2 ani şi jumătate dezvăluiau că vor deveni părinţi, de data aceasta, pentru a-şi anunţa urmăritorii că vor deveni soţ şi soţie.

727 afișări
Imaginea articolului Pe aceeaşi “bancă a mărturisirilor” pe care au spus că vor deveni părinţi, Smiley şi Gina Pistol anunţă că se căsătoresc

“Este firesc să primiţi vestea aceasta de la noi, înainte să citiţi în presă sau să o auziţi de la alţii. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am aşezat acum 2 ani şi jumătate şi am anunţat că vom fi părinţi, ne-am gândit să o folosim din nou şi când vă spunem că vom deveni soţ şi soţie, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărţim cu voi.”, îşi explică Smiley decizia.

Cum s-a petrecut cererea în căsătorie, care este povestea inelului, care au fost reacţiile apropiaţilor la auzul veştii, care a fost rolul micuţei Josephine în scenariul momentului şi ce fel de nuntă îşi doresc Smiley şi Gina, toate şi multe alte detalii se regăsesc în mărturia video făcută de cele două celebrităţi. Cu reacţii sincere şi pline de emoţii, cu zâmbete, îmbrăţişări şi chiar lacrimi, Smiley şi Gina povestesc şi cum îşi propun să-şi trăiască viaţa de familie sau cum îşi doresc să fie peste 10, 20 sau 30 de ani.

Smiley şi Gina Pistol sunt împreună de 6 ani, iar cu 2 ani în urmă au devenit părinţii unei fetiţe pe care au decis să o ţină departe de ochii publicului larg, aşa cum explică în dialogul cald şi sincer pe care au ales să-l poarte la filmările pentru realizarea acestui video.

Cu aproape un an în urmă, pe 31 mai 2022, Smiley şi Gina Pistol au avut pentru prima dată o manifestare publică a afecţiunii şi legăturii lor, când au cântat împreună pe scena Sălii Polivalente “Ne vedem noi” şi s-au sărutat cu emoţie în faţa a 5000 de oameni, veniţi la concertul lui Smiley.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici