Pink Floyd intră în „Jocurile Izolării" şi de mâine îţi oferă concerte pe Youtube

  • Distracţii în izolare: de mâine seară vezi concerte rare ale trupei Pink Floyd pe Youtube
  • Ai câte un concert nou pe săptămână, în fiecare vineri de la ora 19:00
  • Ultimul concert Pink Floyd cu Roger Waters şi David Gilmour pe scenă a fost în 2005, la Live 8
1148 afișări
Imaginea articolului Pink Floyd intră în „Jocurile Izolării" şi de mâine îţi oferă concerte pe Youtube

Pink Floyd intră în „Jocurile Izolării" şi de mâine îţi oferă concerte pe Youtube

Cei mai mulţi dintre noi n-am avut ocazia să-i vedem live niciodată, nu împreună, cel puţin. Pe Roger Waters l-am văzut chiar aici la Bucureşti, când a dărâmat zidul din faţa Casei Poporului. Gilmour s-a tot plimbat cu turneul prin curţile palatelor europene iar Nick Mason, toboşarul, urma să ne viziteze în această vară cu proiectul lui Saucerful of Secrets. Dar ca la concertul ălă, pe care l-ai văzut sigur, live de la Pompeii, ălă de rulează pe repeat vara la terasele din Vamă, n-are cum să mai fie.


Aşa că ne bucurăm cu ce primim, mai ales acum, cât stăm închişi în case: concerte rare, din arhiva Pink Floyd, începând de mâine seară de la ora 19:00. Totul gratuit, pe canalul lor de Youtube.
Începem cu un concert destul de cunoscut: Pulse, înregistrat în 1994 la Londra, în timpul turneului The Division Bell, unul dintre puţinele albume live din portofoliul Pink Floyd. Mâine seară, da?

Ascultă mai multe pe Smart Radio.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici