Procesul lui Kevin Spacey: Actorul s-a comportat ca un „prădător”, spune acuzarea

Kevin Spacey a fost un „prădător” care îl ataca pe unul dintre acuzatorii săi atunci când cei doi erau lăsaţi singuri împreună, a declarat acuzarea la un tribunal din Londra, citat de BBC.

661 afișări
Imaginea articolului Procesul lui Kevin Spacey: Actorul s-a comportat ca un „prădător”, spune acuzarea

Sursa foto: Hepta/Mediafax Foto

La procesul actorului a fost ascultată mărturia unuia dintre cei patru bărbaţi care îl acuză pe actorul Kevin Spacey de agresiuni sexuale comise în Marea Britanie între 2001 şi 2013.

Instanţa a auzit că bărbatul a fost pipăit atât de puternic într-una dintre ocazii, în timp ce conducea maşina, încât a ieşit de pe şosea.

Spacey a pledat nevinovat la toate cele 12 acuzaţii care i se aduc.

În timp ce a fost ascultat primul martor, bărbatul de 63 de ani a stat în boxa acuzaţilor de la Southwark Crown Court şi a auzit cum acuzatorul său a detaliat presupusele abuzuri, care se referă la şapte dintre acuzaţiile care i se aduc.

Juraţilor le-a fost redată o înregistrare a interogatoriului cu poliţia a primului reclamant, înainte ca bărbatul - care are dreptul la anonimat pe viaţă în conformitate cu legislaţia britanică din cauza naturii acuzaţiilor - să fie interogat în instanţă de către avocatul lui Spacey.

Bărbatul susţine că Spacey l-a agresat de până la 12 ori, spunând că acest lucru s-a întâmplat când se aflau „într-o maşină sau într-un lift, în orice moment în care am rămas singuri”.

„În mai multe ocazii încerca să mă pipăie”, a spus el.

El a spus că, de-a lungul mai multor ani, comportamentul lui Spacey a progresat de la „straniu şi ciudat” la pipăit fizic şi cum actorul „râdea şi schimba subiectul”.

Reclamantul a spus că Spacey a început să îl facă să se simtă ciudat la câteva săptămâni după ce s-au întâlnit prima dată, adăugând: „Chiar de la început aş spune că mă pregătea”.

Bărbatul a adăugat că Spacey i-a spus că ar putea să-i facă cunoştinţă cu celebrităţi de primă mână.

Când Spacey l-a pipăit, reclamantul a spus că i-ar fi spus clar că comportamentul actorului este greşit, dar a simţit că actorul „devenea mai excitat de acest lucru”.

Dacă mergea la apartamentul din sudul Londrei al actorului american, Spacey era „pe jumătate dezbrăcat, dacă nu chiar gol” şi „încerca să mă atingă” înainte de a pleca, a declarat în instanţă.

Kevin Spacey a petrecut perioade semnificative de timp în Marea Britanie în timp ce a fost director al teatrului Old Vic din sudul Londrei între 2004 şi 2015.

La interogatoriul încrucişat al reclamantului, avocatul apărării Patrick Gibbs KC a pus la îndoială momentul în care ar fi avut loc presupusul incident. Acuzatorul a declarat că a fost agresat în drum spre Balul White Tie and Tiara al lui Elton John, un eveniment caritabil anual organizat de cântăreţ de mai mulţi ani.

Avocatul a spus că este „complet neadevărat”, deoarece Spacey a mers la bal o singură dată în 2001 - iar reclamantul a spus că presupusul incident a avut loc la mijlocul anilor 2000.

„Va trebui să mă iertaţi dacă am greşit datele, s-a întâmplat acum 20 de ani”, a răspuns reclamantul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici