VIDEO  Rapperul american Usher va cânta la pauza următoarei ediţii a Super Bowl

Usher va fi artistul principal al spectacolului Super Bowl Halftime 2024, au anunţat duminică Apple Music, NFL şi Roc Nation. Meciul va avea loc pe Allegiant Stadium din Las Vegas, duminică, 11 februarie 2024, difuzat pe CBS.

112 afișări
Imaginea articolului Rapperul american Usher va cânta la pauza următoarei ediţii a Super Bowl

Rapperul american Usher va cânta la pauza următoarei ediţii a Super Bowl

Usher o urmează pe Rihanna, care a cântat în pauza ediţiei din 2023 şi echipei de vedete din 2022 formată din Dr. Dre, Kendrick Lamar, Mary J. Blige, Snoop Dogg, Eminem şi 50 Cent.
 
"Este o onoare de neuitat să marchez în sfârşit o reprezentaţie la Super Bowl de pe lista mea de dorinţe în viaţă. Abia aştept să aduc lumii un spectacol diferit de tot ce au mai văzut de la mine până acum", a declarat Usher. "Mulţumesc fanilor şi tuturor celor care au făcut posibilă această oportunitate. Ne vedem în curând".
 
"Usher este un artist a cărei muzică a lăsat o amprentă de neşters în peisajul cultural de-a lungul carierei sale, nu am putea fi mai entuziasmaţi să îl avem ca artist principal al Apple Music Super Bowl Halftime Show din acest an", a declarat Seth Dudowsky, Head of Music NFL. "Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Usher, Roc Nation şi Apple Music pentru a le oferi fanilor un alt Halftime Show care să între în istorie”, relatează Variety.
 
"Usher este artistul şi showmanul suprem. Încă de la debutul său, la vârsta de 15 ani, şi-a trasat propriul său curs unic. Dincolo de cântecul său impecabil şi de coregrafia excepţională, Usher îşi dezvăluie sufletul", a declarat JAY-Z. "Călătoria sa remarcabilă l-a propulsat pe una dintre cele mai mari scene din lume. Abia aştept să văd magia".
 
"Spectacolul Apple Music Super Bowl Halftime Show este unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale ale anului şi suntem încântaţi să aducem acest spectacol legendar fanilor din întreaga lume în Spatial Audio, împreună cu tone de videoclipuri exclusive, interviuri, liste de redare şi multe altele pe Apple Music", a declarat Oliver Schusser, vicepreşedintele Apple Music, Apple TV+, Sports şi Beats. "Suntem atât de mândri de ceea ce am reuşit să realizăm împreună cu NFL şi Roc Nation anul trecut, iar acum, cu Usher, un artist nespus de talentat, care va urca pe scenă, aşteptăm cu nerăbdare un alt Halftime Show incredibil din partea unuia dintre cei mai mari interpreţi din toate timpurile din lume."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici