Rapperul Lil Wayne a fost găsit vinovat pentru deţinere ilegală de arme. Poliţiştii de pe aeroportul din Miami au descoperit un pistol placat cu aur în bagajul artistului

  • Incidentul s-a petrecut anul trecut pe 23 decembrie, atunci când rapperul Lil Wayne a aterizat în Miami cu un avion privat
  • Poliţiştii au descoperit la percheziţie în bagajul rapperului un pistol placat cu aur
  • Artistul şi-a asumat vinovăţia şi riscă o pedeapsă maximă de 10 ani de închisoare
764 afișări
Imaginea articolului Rapperul Lil Wayne a fost găsit vinovat pentru deţinere ilegală de arme. Poliţiştii de pe aeroportul din Miami au descoperit un pistol placat cu aur în bagajul artistului

Rapperul Lil Wayne riscă să fie condamnat la 10 ani de închisoare pentru deţinere ilegală de arme. El a fost depistat la o percheziţie a bagajului în aeroportul Miami cu un pistol placat cu aur de calibrul 45 şi încărcat cu muniţie.

În faţa anchetatorilor, a declarat că arma îi aparţine şi este un dar primit de Ziua Tatălui de la copii săi. La tribunal, rapperul în vârstă de 38 de ani şi-a recunoscut fapta. El va fi condamnat pe 28 ianuarie.

Lil Wayne, pe numele său real Dwayne Michael Carter, este recidivist. În urmă cu 10 ani, a fost condamnat în New York la 8 luni de închisoare cu executare pentru o faptă similară. Deşi riscă să primească maximul din sentiţă, totuşi are posibilitatea de a fi eliberat pe cauţiune, care se ridică la 250.000 de dolari cumulat cu restrângerea unor drepturi.

Procurorul din Miami a declarat printr-un comunicat de presă că anchetatorii au găsit cantităţi mici de cocaină, ecstasy şi oxicodină într-o pungă care aparţinea lui Carter, dar acesta nu a fost acuzat pentru că deţinea droguri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici