Reese Witherspoon a stârnit controverse după ce a anunţat că îi place să mănânce zăpadă

Actriţa Reese Witherspoon a stârnit controverse după ce a filmat un videoclip în care anunţă că îi place să mănânce zăpadă.

853 afișări
Imaginea articolului Reese Witherspoon a stârnit controverse după ce a anunţat că îi place să mănânce zăpadă

Reese Witherspoon a stârnit controverse după ce a anunţat că îi place să mănânce zăpadă

Actriţa a dezvăluit faptul că mănâncă zăpadă, amestecată cu cafea rece, ciocolată şi sirop de caramel sărat. Amestecul numit „Chococinno” este consumat iarna de Reese Witherspoon. „Vreau să spun ceva. A fost delicios. A fost atât de bun”, a transmis actriţa, potrivit Sky News.

„Nu, nu nu... zăpada nu este făcută pentru a mânca. Poţi să te îmbolnăveşti grav”, a comentat un american. „Profesorii noştri topeau întotdeauna zăpada pentru a arăta cât de murdară era. Ai grijă", a spus un fan al actriţei.

„Nu am crescut bând apă filtrată. Am băut din apa de la robinet. Am băut de fapt cu gura la robinet şi uneori, vara, când era cald, am băut direct din furtun", s-a apărat actriţa.

„Trăieşti o singură dată”, au spus alţi comentatori ai filmării publicate de Reese Witherspoon.

În 2017, un studiu realizat în România a stabilit că este sigur să mănânci zăpadă curată care are o jumătate de zi. Riscul este mai mic în perioadele foarte reci. După două zile, zăpada nu ar mai trebui mâncată. În plus, unele cercetări au arătat că zăpada absoarbe compuşii toxici emişi de motoarele maşinilor.

@reesewitherspoon

Snow days were made for Chococinnos ❄️☕️

♬ Let's go - Official Sound Studio

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici