„Retreat Vama Veche” se lansează în 18 octombrie în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu şi Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după aventurile din filmul „Retreat Vama Veche”, o comedie ca o terapie, distribuită de Vertical Entertainment în cinematografele din toată ţara, începând cu 18 octombrie, dar şi la propriu, pe afişul lungmetrajului, care se dezvăluie astăzi publicului pentru a spori temperaturile fierbinţi de vară şi suspansul pentru mult aşteptata premieră din toamnă.

Urmărește
197 afișări
Imaginea articolului „Retreat Vama Veche” se lansează în 18 octombrie în cinematografe

„Retreat Vama Veche” se lansează în 18 octombrie în cinematografe

Eva, personajul principal al filmului, interpretat de actriţa Ada Condeescu, are parte de o experienţă amuzantă, dar şi revelatoare, în timpul petrecerii burlacelor, pe care i-o organizează prietenele ei bune, Corina şi Dana, jucate de Adela Popescu şi Laura Cosoi, în Vama Veche, în urma unei promisiuni din adolescenţă. Evadarea celor 3 femei de carieră, cu vieţi aparent în control, într-un retreat de yoga din Vama Veche le aduce multe întâlniri şi situaţii haioase, dar le pune în faţă şi o oglindă simbolică în care ajung să-şi vadă problemele, defectele, neputinţele şi secretele şi să-şi regleze cu sinceritate, dar şi cu simţ al umorului şi al realităţii viitorul.

”Pentru noi, acest proiect a fost mai ceva ca un retreat. A fost o bucurie de reîntâlnire cu noi de azi în care am descoperit cât de importante ne-am fost una alteia în trecut. A avut multă însemnătate totul, fiecare zi de filmare, fiecare noapte de repetiţii, fiecare dimineaţă rece, cu miros de mare, de prietenie şi de bine. A fost un mix de personal şi profesional, o compatibilitate generală, cu energie bună şi întâlniri valoroase cu oameni incredibil de buni şi dragi. O terapie pentru fiecare dintre noi. Şi chiar dacă filmările s-au terminat de anul trecut, noi le continuăm în vieţile noastre, în prietenia noastră, în întâlnirile fireşti şi cu mult râs pe care le avem. Nu ne iese mereu să ne vedem, că totuşi, avem împreună 8 spre 9 copii de lăsat în grija cuiva, dar trebuie:) Ne ţinem de terapie, că aşa spun specialiştii că trebuie, ca să ne meargă bine. Şi să avem şi încălzirea făcută pentru vizionările şi turneul naţional de lansare a filmului, din toamnă. O să tot fim în Retreat, unde vă aşteptăm şi pe voi toţi, ca să simţiţi binele pe care l-am simţit şi noi.”, au declarat cu entuziasm Ada, Adela si Laura cu ocazia lansării trailerului şi a afişului filmului “Retreat Vama Veche”, o comedie ca o terapie, distribuită de Vertical Entertainment, cu premiera în exclusivitate pe marile ecrane din ţară începând din 18 octombrie.

Odată cu rolurile în care le-a distribuit regizorul Petre Năstase, actriţele Ada Condeescu, Adela Popescu şi Laura Cosoi îşi continuă prietenia din viaţa reală şi în viaţa personajelor principale din filmul „Retreat Vama Veche” al cărui scenariu este scris de Ovidiu Niculescu. Filmările au avut loc chiar în Vama Veche în vara lui 2023 şi au fost pentru întreaga echipă de filmare şi la nivel personal ca un „retreat” în care şi-au retrăit, rescris şi continuat poveştile de viaţă, de prietenie şi de profesie.

Cu o distribuţie ce adună actori mari şi comunităţi online de milioane de oameni, „Retreat Vama Veche” îi are în distrubuţie, alături de Ada Condeescu, Adela Popescu şi Laura Cosoi, pe: Mihai Mărgineanu, Daniel Nuţă, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ştefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestriţu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu. Cu toţii reuşesc să spună, aşa cum anunţă haios echipa filmului, o poveste fără efecte speciale, în care „nimeni nu e albastru ca-n Avatar, nimeni nu danseaza ca Joker şi nimeni nu-l salvează pe Nemo, dar în care totuşi mulţi se vor regăsi”.

„De astăzi putem vedea trailerul oficial, însă ne mai desparte o vară de momentul mult aşteptat al lansării filmului „Retreat Vama Veche”, o producţie actuală şi pozitivă, care vorbeşte amuzant despre revelaţiile pe care le poţi avea când te opreşti din fuga zilnică şi accepţi să te priveşti cu adevărat în oglindă, să-ţi separi orgoliile de sentimentele reale, aparenţele de adevăr, zâmbetele de faţadă de lacrimile adevărate, dramele depăşite de lecţiile învăţate, toate ca să poţi trage linie şi să vezi ce rămâne cu adevărat al tău şi cine ai devenit. Zâmbind. Uneori avem nevoie de o evadare departe pentru a ne întoarce la noi, de distracţii nebune ca-n vremurile bune ca să ne regăsim, de prieteni vechi şi întâlniri haotice pentru a ne face ordine în suflete. Nu online, ci în realitate.”, declară Petre Năstase, regizorul filmului ”Retreat Vama Veche”, distribuit de Vertical Entertainment, ce va avea premiera în exclusivitate pe marile ecrane din ţară începând din 18 octombrie.    

Imagini şi detalii despre ”Retreat Vama Veche” se regăsesc pe canalele oficiale ale acestuia https://www.instagram.com/retreat_vamaveche/?hl=en, dar şi pe canalele actorilor din distribuţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici