Ricky Martin visează să adopte 10 copii

  • Ricky Martin este tatăl a 4 copii şi doreşte să îşi extindă familia
  • Artistul a declarat că vrea să mai adopte încă 6 copii
  • Ricky este un gay în culmea fericirii
318 afișări
Imaginea articolului Ricky Martin visează să adopte 10 copii

Sursa foto: profimedia

Interpretul hitului ,,Un dos tres” este tată a doi gemeni în vârstă de 12 ani, Valentino şi Matteo, are o fetiţă de doi ani, Lucia, şi încă un fiu pe numele lui Renn. Ricky a mărturisit: „Mi-ar plăcea să am mulţi nepoţi în viitor şi în fiecare duminică să fiu înconjurat de familie, dar să vedem ce se urmează”. Martin spune la cei 49 de ani ai lui că a visat de multe ori să fie tată şi se simţea frustrat că nu poate să fie tată biologic din cauză că este homosexual. Cântăreţul şi compozitorul alege adopţia, deşi recunoaşte că în unele ţări este dificil procesul de adopţie dacă eşti gay.

Martin este căsătorit cu Jwan Yosef din 2017 şi mărturiseşte că familia este cea mai importantă pentru ei, deşi există dimineţi când toţi 4 copii plâng, dar şi altele când dăinuie fericirea şi îşi doresc o familie mai numeroasă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici