Smiley a ajuns la America’s Got Talent, invitat de celebrul Simon Cowell

Aflat pentru două săptămâni în America pentru a face muzică alături de artiştii de la HaHaHa Production şi ROMDROPS, Smiley a fost invitat la filmările pentru noul sezon al prestigioasei emisiuni America’s Got Talent de către celebrul Simon Cowell, creatorul şi producătorul formatului de televiziune Got Talent, considerat de Guinness World Records cel mai de succes reality-show din lume, cu peste 68 de ţări care-l produc.

6480 afișări
Imaginea articolului Smiley a ajuns la America’s Got Talent, invitat de celebrul Simon Cowell

Smiley a ajuns la America’s Got Talent, invitat de celebrul Simon Cowell

Invitat de prezentatorul Terry Crews pe scenă, întâmpinat cu entuziasm, zâmbete şi strângeri de mână de Heidi Klum şi Sofia Vergara şi felicitat la scenă deschisă de Simon Cowell, desemnat de revista Time în 2004 şi 2010 unul dintre 100 cei mai importanţi oameni de pe planetă, Smiley a făcut ca platoul uriaş de filmare din Los Angeles să răsune în aplauzele sutelor de spectatori la numele România.

Smiley prezintă alături de Pavel Bartoş show-ul „Românii au talent”, de la Pro Tv, de la prima sa ediţie din 2011, iar stilul lor de prezentare din cele 13 sezoane ale emisiunii s-a impus în format, a făcut istorie la nivel mondial şi a fost preluat şi de alte cupluri de prezentatori „Got Talent” din alte ţări.   

„Pentru mine a fost o experienţă incredibilă şi un moment trăit din plin, după atâţia ani de televiziune. Este copleşitor să fii acolo, să simţi atmosfera din platoul ăla uriaş, să te strângă în braţe unii dintre cei mai importanţi oameni de televiziune din lume şi să ştii că faci parte, alături de echipa ta din România şi de românii tăi talentaţi, dintr-o poveste atât de mare şi de spectaculoasă cum este Got Talent. M-am bucurat şi că am constatat că şi noi suntem foarte buni şi că „Românii au talent” este produsă, realizată, gândită, pusă în scenă similar cu ediţia americană. Am încercat să filmez, sa vă arăt, dar să mă şi bucur, să trăiesc experienţa asta aşa cum a fost ea, memorabilă şi însemnată pentru noi, românii. Mulţi chiar ne ştiau pe noi, prezentatorii din România, pe unii dintre concurenţii de acasă care au făcut istorie şi m-am bucurat teribil să găsesc în public, printre spectatori, români bucuroşi să vadă o bucăţică din ”acasă” în faţa lor. O superexperienţă pentru care sunt recunoscător!”, a declarat Smiley care a hotărât să lanseze odată cu plecarea în LA #DailyTok, un jurnal video pentru comunitatea sa de pe TikTok, cu episoade zilnice, pentru a împărtăşi cât mai mult din cele 2 săptămâni de aventură americană.

Experienţa America’s Got Talent este arătată şi povestită de Smiley în episodul 3 al jurnalului său de pe TikTok #DailyTok:

@smiley_omul #DailyTok 3: Am fost pe scenă la America’s Got Talent?🔥 #Smiley #americasgottalent #romaniiautalent #simoncowell #terrycrews #heidiklum #sofiavergara #traveltok ♬ original sound - Smiley

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici