Taylor Swift a amânat un concert la Rio de Janeiro după moartea unui fan

Cântăreaţa americană Taylor Swift şi-a amânat concertul de sâmbătă spre duminică noapte de la Rio de Janeiro din cauza căldurii toride, la o zi după moartea unui fan în timpul primului său spectacol din Rio.

332 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift a amânat un concert la Rio de Janeiro după moartea unui fan

Taylor Swift a amânat un concert la Rio de Janeiro după moartea unui fan

Artista americană a luat decizia de a anula spectacolul înainte de al doilea spectacol din cele şase programate în turul din Brazilia, cu aproximativ două ore înainte de a urca pe scenă.

„A fost luată decizia de a amâna spectacolul din această seară din cauza temperaturilor extreme din Rio. Siguranţa şi bunăstarea fanilor mei, a colegilor mei artişti şi a echipei trebuie să fie şi va fi întotdeauna pe primul loc”, a transmis, Taylor Swift, pe Instagram.

O fană a lui Swift a murit în urmă cu o zi de amânarea celui de-al doilea concert, în timpul primului său spectacol din Rio.

Tânăra de 23 de ani s-a simţit rău pe stadionul Nilton Santos, a scris pe Instagram organizatorul evenimentului T4F. Acesta a precizat că ea a fost asistată prompt de personalul medical, apoi a fost dusă la un post medical din apropiere, înainte de a fi transferată la spitalul Salgado Filho, unde a murit.

Aproximativ 60.000 de fani se adunaseră pentru concertul lui Swift, într-un cartier din nordul oraşului Rio de Janeiro.

În Brazilia a fost raportat un val de căldură istoric şi un indice alarmant de umezeală.

Taylor Swift şi-a exprimat tristeţea şi a prezentat condoleanţe familiei şi prietenilor persoanei decedate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici