Taylor Swift, artista anului la American Music Awards

Superstarul pop Taylor Swift a obţinut duminică cea mai prestigioasă distincţie la American Music Awards, când a fost desemnată artista anului la cea mai mare ceremonie din lume, care îşi desemnează câştigătorii prin votul fanilor, scrie Reuters.

443 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift, artista anului la American Music Awards

FOTO MEDIAFAX/AP

Cântăreaţa melodiei „Anti-Hero” le-a mulţumit celor care au votat-o pentru că au susţinut-o după ce a lansat patru albume noi şi două reînregistrări în ultimii trei ani.

„Nu pot să exprim cât de incredibil este pentru mine faptul că încă mai fac asta şi că încă vă pasă”, a spus ea pe scena de la gala de decernare a premiilor din Los Angeles.

Anterior, reînregistrarea discului „Red” din 2012 a lui Swift a luat trofeul pentru albumul pop preferat.

Cântăreaţa în vârstă de 32 de ani a realizat noi versiuni ale albumelor din trecut, după o dispută cu fosta ei casă de discuri.

„Nu pot să vă spun cât de mult înseamnă pentru mine albumele mele reînregistrate, dar nu m-am aşteptat sau nu am presupus niciodată că ar însemna ceva pentru voi”, a spus ea.

Swift nu a menţionat controversa de săptămâna trecută legată de vânzările Ticketmaster pentru viitorul ei turneu, care au fost pline de erori şi au determinat compania să-şi ceară scuze faţă de ea.

La categoria artistul anului, Swift a triumfat în faţa unor nume precun Beyonce, Harry Styles, The Weeknd, Drake, Adele şi Bad Bunny.

Cântăreaţa Pink a deschis gala de premiere dansând şi cântând pe patine cu rotile pe melodia sa optimistă „Never Gonna Not Dance Again”.

Comediantul şi gazda Wayne Brady a cântat rap în monologul său. „Nimeni nu va fi pălmuit în seara asta”, a glumit Brady, făcând referire la infamul atac al lui Will Smith asupra lui Chris Rock la Oscaruri.

Dove Cameron, o fostă actriţă de la Disney Channel, care a ajuns anul acesta în topurile Billboard cu single-ul pop „Boyfriend”, a obţinut primul trofeu al serii cu victoria pentru cel mai bun artist debutant.

Machine Gun Kelly, purtând un costum mov cu ţepi lungi argintii, a fost desemnat artistul rock preferat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici