Taylor Swift debutează în regia de film cu un scenariu scris de ea

Cântăreaţa Taylor Swift, recompensată cu premii Grammy, va debuta ca regizor de film cu un scenariu original scris de ea, a anunţat Searchlight Pictures, conform Reuters.

146 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift debutează în regia de film cu un scenariu scris de ea

Taylor Swift debutează în regia de film cu un scenariu scris de ea

Compania Searchlight, deţinută de Walt Disney şi cunoscută pentru filmele "The Shape of Water" şi "Nomadland", câştigătoare ale premiilor Oscar pentru cel mai bun film, precum şi pentru drama "The Banshees of Inisherin" (2022), nu a dezvăluit subiectul filmului lui Swift şi nici când va fi lansat.

"Taylor este o artistă şi o povestitoare care apare o dată la o generaţie. Este o adevărată bucurie şi un privilegiu să colaborăm cu ea în timp ce se lansează în această nouă şi interesantă călătorie creativă", au declarat preşedinţii Searchlight, David Greenbaum şi Matthew Greenfield, într-un comunicat.

Cântăreaţa a fost prima persoană care a câştigat trei premii Video of the Year la MTV Video Music Awards 2022 şi a doua femeie care a regizat un video câştigător la categoria cel mai bun videoclip de lungă durată, care a fost "All Too Well: The Short Film", în 2021.

Swift a câştigat de 11 ori Grammy şi este singura artistă din istoria premiilor care a câştigat de trei ori râvnitul premiu "Albumul anului".

Ea a obţinut recent o altă nominalizare la Grammy pentru Cântecul anului, versiunea de 10 minute a piesei "All Too Well", care este eligibilă pentru categoria „Cel mai bun scurtmetraj de acţiune live” la premiile Oscar 2023.

Nominalizările la premiile Oscar vor fi anunţate pe 24 ianuarie 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici