Taylor Swift nu va cânta la Premiile Grammy 2024

  • Taylor Swift nu va cânta la Premiile Grammy, ediţia 2024.
  • Superstarul pop în vârstă de 34 de ani, care este nominalizat la şase premii, va participa la ceremonia de duminică, dar nu va urca pe scenă pentru un spectacol muzical live, anunţă Billboard.
833 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift nu va cânta la Premiile Grammy 2024

Taylor Swift nu va cânta la Premiile Grammy 2024

Imediat după premiile Grammy, eveniment care se va desfăşura la Los Angeles, cântăreaţa va pleca în Japonia pentru mai multe concerte din turneul mondial Eras. Spectacolele din Japonia se vor desfăşura în perioada pe 7-10 februarie.

Ulterior, ea va merge în Australia, Asia şi Europa pe tot parcursul verii şi se va întoarce în SUA şi Canada la toamnă.

În SUA au fost numeroase discuţii despre prezenţa vedetei în tribuna stadionului unde se va juca marea finală Super Bowl. Ea este iubita unuia dintre liderii echipei Kansas City Chiefs, care s-a calificat în finala campionatului de fotbal american, NFL. Partida Kansas City Chiefs - San Francisco 49ers se va desfăşura pe 11 februarie la Las Vegas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici