BIZAR  Te-ai murdărit de la chipsuri? Îţi poţi curăţa degetele într-o maşină minusculă de spălat

Un producător de chipsuri îi ajută pe fani să-şi cureţe degetele după ce au savurat cea mai delicioasă gustare.

346 afișări
Imaginea articolului Te-ai murdărit de la chipsuri? Îţi poţi curăţa degetele într-o maşină minusculă de spălat

Hepta - Ferrari Press Agency / Lay s Taiwan

Cu o maşină de spălat minusculă, îţi poţi spăla degetele uleioase.

Inovaţia este că după ce mănânci chipsurile, îţi introduci vârful fiecărui deget în dispozitivul de unde reziduurile alimentare sunt curăţate, transmite Nerdist.

Produsul este testat, aprobat şi sigur. 

Maşina de spălat, alimentată prin USB, pulverizează alcool atunci când detectează un deget în interiorul ei. Alcoolul provine dintr-un mic rezervor ce poate fi reîncărcat.

Înălţimea aparatului este de doar 15 cm, lăţimea de 11 cm şi are culoarea galbenă.

Aparatul a fost creat de filiala  Lay's din Taiwan, o companie americană de chipsuri de cartofi pentru oamenii prea leneşi ca să se spele pe mâini cu apă şi săpun. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici