Ţi-a stricat ploaia toate planurile? Top 10 activităţi de făcut într-o zi ploioasă de vară

Codul galben dat de ANM strică planurile din minivacanţa de Sfânta Maria. Rudele şi prietenii au început să vă bombardeze cu telefoane că nu mai pot veni la picnicul organizat la munte, sau la plajă, şi deveniţi trişti că petrecerea pe care aţi planificat-o s-a anulat. Sunt însă o grămadă de activităţi de făcut într-o zi ploioasă de vară.

1510 afișări
Imaginea articolului Ţi-a stricat ploaia toate planurile? Top 10 activităţi de făcut într-o zi ploioasă de vară

Hepta

1.Probaţi cele mai trăsnite ţinute vestimentare 

Puteţi să mergeţi la coafor, să vă vopsiţi cu o culoare trăznet precum verde sau roz, sau să staţi acasă să probaţi ţinute vechi pe care să le combinaţi cu cele noi. Organizaţi şedinţe foto cu prietenele voastre, sau cu fiica voastră, şi faceţi câteva fotografii pe care să le postaţi pe Instagram. 

2.Organizaţi o petrecere în pijamale 

Este o distracţie care nu va fi niciodată demodată. Invitaţi-vă prietenii şi colegii de muncă, luaţi-vă mâncare de tip junk-food, îmbrăcaţi-vă în pijamale confortabile şi organizaţi maratoane de urmărit seriale TV şi filme de acţiune pe Netflix şi HBO Max. Apoi, puteţi să vă bateţi cu perne la secvenţele culminante de bătaie în care să jucaţi un joc de rol, imitând personajele. 

3.Staţi în pat şi ascultaţi muzică pe Spotify sau Apple Music. Eventual citiţi un roman cu o poveste dramatică  

Făceţi-vă un playlist cu muzică mohorâtă care să se îmbine cu o zi ploioasă şi descărcaţi-vă gândurile negative după ce aţi ratat petrecerea de picnic. Încheiaţi apoi serenada cu muzică veselă, pentru că vor mai urma şi zile cu Soare. 

4.Haideţi la dans pe Tik-Tok  

Nu contează fundalul, că era la munte, în pădure, pe plajă sau în casă. Contează cât de bine dansezi. Clipul video ar putea deveni un viral. 

5.Apucaţi-vă de gaming şi creaţi-vă un canal de Youtube/sau faceţi o sesiune live pe Twitch 

Vlogging-ul şi jocurile video te-ar putea ajuta să treci peste plictiseala zilelor ploioase şi mohorâte.  

Aşa că dă buzna pe Steam şi cumpără cel mai nou Call of Duty sau FIFA, şi joacă-te cu amicii tăi, în timp ce filmezi şi faci transmisiune LIVE pe Youtube şi pe Twitch. Ar merge şi Elden Ring, dar este mohorât şi vă bagă mai tare în depresie din cauza că este cel mai dificil joc la ora actuală. 

Cea mai tare apariţie nouă este Stray în care preluaţi rolul de pisică într-un oraş futurist 

Pregătiţi-vă căştile şi microfonul, şi apucaţi-vă de joc. Sesiunea ar putea dura multe ore şi timpul va trece fără să realizaţi.  

6.Testaţi reţete de cocktail 

Cocktailurile ne pun mereu într-o stare de distracţie, indiferent de vreme. Încercaţi câteva reţete noi şi prefaceţi-vă că sunteţi la cel mai scump bar din Paris . Vrea cineva un espresso martini?

7.Vizitaţi un muzeu 

Vizitează Muzeul de Istorie Naturală şi admiră scheletul de mamut şi tigrii împăiaţi,  sau contemplează de artă avangardistă.

8.Faceţi o şedinţă de Spa cu jacuzzi

Sau puteţi să improvizaţi şi să faceţi asta acasă, doar prin a pune o mască de faţă hidratantă.

9.Plimbaţi-vă cu motocicleta în timp ce plouă 

Luaţi-vă casca, îmbrăcaţi-vă cu cea mai retro geacă, luaţi-vă pantalonii de piele şi cizmele, şi porniţi la drum cu motoreta, în timp ce ascultaţi muzică electronică şi heavy metal. Nu vă lăsaţi intimidaţi de nişte picături de apă, doar sunteţi o femeie dură/un bărbat dur! 

10. Haide la cumpărături...sau la Fitness

Luaţi-vă fiecare doar cardul bancar şi răsfăţaţi-vă. Faceţi o competiţie - cine cheltuie cel mai mult? Sau cine cheltuie mai puţin? Important e că trebuie să existe un premiu. 

Cumpăraţi-vă haine de ultima modă, vizionaţi ultimele filme noi apărute, încercaţi meniuri de preparate orientale din restaurantele fast-food, du-te la patinaj sau bowling.

Sau pentru a vă îmbunătăţi condiţia fizică, aţi putea face o şedinţă de aerobic la o sală de fitness. 

Sursa -  Cosmopolitan

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici