Un australian care a încercat să traverseze Oceanul Pacific într-o canoe a fost salvat de o navă

Un australian care a încercat să parcurgă o porţiune a Oceanului Pacific într-o canoe confecţionată acasă a fost salvat de o navă de croazieră după ce barca sa s-a răsturnat.

301 afișări
Imaginea articolului Un australian care a încercat să traverseze Oceanul Pacific într-o canoe a fost salvat de o navă

Un australian care a încercat să traverseze Oceanul Pacific într-o canoe a fost salvat de o navă

Tom Robinson, în vârstă de 24 de ani, spera să devină cea mai tânără persoană care reuşeşte să traverseze oceanul într-o canoe. El a fost găsit în vârful bărcii sale, fără haine, la 100 de mile nautice la sud-vest de coasta Vanuatu, potrivit BBC.

Bărbatul a primit tratament pentru arsuri solare şi deshidratare la bordul navei care l-a salvat, dar starea sa de sănătate este bună.

Robinson a plecat din Peru în iulie anul trecut şi spera să ajungă în Cairns, Australia, până în decembrie. El se afla în ultima etapă a călătoriei sale, după ce luni a părăsit oraşul Luganville din Vanuatu.

Accidentul a avut loc joi seara, dar încă nu se ştie ce l-a provocat. Autorităţile au primit un semnal de alarmă de pe barca australianului. O navă de croazieră i-a sărit în ajutor. Aceasta a făcut un ocol de aproximativ 200 de kilometri pentru a-l recupera pe navigator.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici