VIDEO  Un avion care scria un mesaj pe cer în timpul unei petreceri s-a prăbuşit. Pilotul a murit

Un avion s-a prăbuşit şi pilotul a murit în timpul unei petreceri din Mexic. Pilotul trebuia să scrie un mesaj pe cer prin care să anunţe sexul unui bebeluş care urmează să se nască, potrivit CNN.

1252 afișări
Imaginea articolului Un avion care scria un mesaj pe cer în timpul unei petreceri s-a prăbuşit. Pilotul a murit

Sursa foto: Twitter

Pilotul a murit după ce un avion s-a prăbuşit în timpul unei petreceri de dezvăluire a sexului în Mexic

Avionul a utilizat fum roz în timp ce zbura deasupra unui cuplu care aştepta în faţa unui panou pe care scria „Oh baby", înconjurat de baloane colorate. Martorii au relatat că aripa stângă a avionului s-a despins de fuselaj, iar pilotul a schimbat direcţia de mers, îndepărtându-se rapid de grupul de oameni de sub el.

Autorităţile din statul Sinaloa au anunţat că pilotul a murit la spital în urma accidentului. Numele pilotului nu a fost dezvăluit, iar cauza accidentului va fi stabilită în urma anchetei. Nu au fost alte victime ale accidentului aviatic.

Petrecerile de dezvăluire a sexului au fost concepute ca o modalitate distractivă de a spune familiei şi prietenilor dacă mama însărcinată va aduce pe lume o fetiţă sau un băiat. Fenomenul a luat amploare în America de Nord şi de la mici petreceri cu tort s-a ajuns la evenimente de amploare şi costisitoare.

La o petrecere din 2017 din Arizona, invitaţii au fost rugaţi să tragă într-o ţintă improvizată pe care erau scrise cuvintele „Băiat" şi „Fată". Ţinta era ambalată într-un material exploziv şi în urma exploziei au luat foc tufişurile din jur. Incendiul de vegetaţie s-a extins pe o suprafaţă uriaşă, iar pagubele suportate de organizatorii petrecerii au fost de peste 8 milioane de dolari.

În statul Iowa, în octombrie 2019, o petrecere de dezvăluire a sexului a luat-o razna când familia a construit involuntar o bombă artizanală. Dispozitivul s-a declanşat şi întreaga scena a explodat, omorând una dintre bunicile aflate la eveniment.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici