Un film despre războiul dintre A.I. şi oameni va apărea în cinematografe, pe 29 septembrie 2023

  • The Creator este un film american de acţiune şi thriller ştiinţifico-fantastic din 2023, produs şi regizat de Gareth Edwards, care a co-scris scenariul cu Chris Weitz.
  • Filmul îi are în rolurile principale pe John David Washington, Gemma Chan, Ken Watanabe, Sturgill Simpson şi Allison Janney.
  • Filmul a primit recenzii în general pozitive din partea criticilor.
1618 afișări
Imaginea articolului Un film despre războiul dintre A.I. şi oameni va apărea în cinematografe, pe 29 septembrie 2023

20th Century Studios

Acţiunea sa, care se desfăşoară într-un viitor afectat de războiul dintre rasa umană şi forţele inteligenţei artificiale, îl urmăreşte pe un fost agent al forţelor speciale care este recrutat pentru a vâna şi a ucide “Creatorul”, care a dezvoltat o armă misterioasă cu puterea de a pune capăt războiului prin distrugerea omenirii însăşi.

The Creator a avut premiera la Fantastic Fest pe 26 septembrie 2023 şi urmează să fie lansat în Statele Unite pe 29 septembrie, de către 20th Century Studios . Filmul a primit recenzii în general pozitive din partea criticilor, majoritatea laudelor mergând către  efectele vizuale, regia şi portretizarea actuală a subiectului despre inteligenţa artificială, acum când ChatGPT este în vogă.

Unele critici au aţintit scenariul. 

Povestea începe în mijlocul unui război viitor între rasa umană şi forţele inteligenţei artificiale.

Joshua, un fost agent al forţelor speciale îndurerat de dispariţia soţiei sale, este recrutat pentru a vâna şi a ucide Creatorul, arhitectul eluziv al inteligenţei artificiale avansate care a dezvoltat o armă misterioasă cu puterea de a pune capăt războiului… şi omenirii însăşi. Joshua şi echipa sa de operativi de elită călătoresc peste liniile inamice, în inima întunecată a teritoriului ocupat de AI, doar pentru a descoperi că arma care pune capăt lumii pe care au fost instruiţi să o distrugă este o inteligenţă artificială sub forma unui copil mic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici