Un nou serial Suits este "în curs de dezvoltare", după succesul originalului de pe Netflix

Se pare că un nou serial Suits este în curs de dezvoltare după succesul reînnoit al dramei juridice pe Netflix.

3157 afișări
Imaginea articolului Un nou serial Suits este "în curs de dezvoltare", după succesul originalului de pe Netflix

Sursa foto: X/Twitter

Suits, în care Patrick J Adams joacă rolul unui avocat care obţine un loc de muncă la o prestigioasă firmă de avocatură din New York, deşi nu a urmat niciodată cursurile facultăţii de drept, a doborât recordurile de streaming de când a revenit pe Netflix la începutul acestei veri.
 
Serialul, în care a jucat şi Meghan Markle, a avut iniţial premiera la USA Network între 2011 şi 2019 şi a fost difuzat de Dave în Marea Britanie.
 
Deadline a raportat joi (12 octombrie) că creatorul serialului, Aaron Korsh, lucrează la o nouă ramificaţie a serialului pentru NBCUniversal.
 
Raportul adaugă că Los Angeles este luat în considerare pentru decorul noului serial.
 
Suits urmăreşte, de asemenea, vieţile celebrului avocat de litigii Harvey Specter (Gabriel Macht), şeful lui Mike, şi a asistentei juridice devenită avocat Rachel Zane (Markle), interesul amoros al lui Mike.
 
Ducesa de Sussex a jucat rolul asistentei Rachel în şapte sezoane înainte de a pleca în 2018, înainte de nunta regală cu prinţul Harry. Ea s-a implicat romantic cu prinţul în 2016.
 
Mulţi dintre colegii ei din Suits au participat la nunta de la capela St George's Chapel din Castelul Windsor.
 
Adams a apărat-o anterior pe Markle de ura online după ce ea şi prinţul Harry au renunţat la rolurile lor de membri majori ai familiei regale care lucrează în 2020. 
 
De asemenea, el i-a luat apărarea lui Markle împotriva acuzaţiilor de hărţuire, după ce Palatul Buckingham a declarat în martie 2021 că va lansa o anchetă privind afirmaţiile făcute împotriva ducesei de către foşti membri ai personalului, relatează Independent.
 
"Meghan Markle şi cu mine am petrecut cea mai mare parte a unui deceniu lucrând împreună la Suits. Din prima zi a fost un membru entuziast, amabil, cooperant, darnic, vesel şi de sprijin al familiei noastre de televiziune. A rămas această persoană şi colegă pe măsură ce faima, prestigiul şi puterea se acumulau", a scris el pe Twitter la acea vreme.
 
Luna trecută, Suits a devenit primul serial TV care a înregistrat 3 miliarde de minute de vizionare în şapte săptămâni consecutive.
 
Anterior, s-a dezvăluit că Suits şi-a depăşit propriul record pentru cel mai vizionat titlu achiziţionat, cu 3,7 miliarde de minute vizionate între 3 iulie şi 9 iulie pe Netflix şi Peacock, potrivit datelor Nielsen.
 
Într-un interviu acordat LA Times, creatorul Suits, Aaron Korsch, a atribuit succesul reînnoit al serialului în parte rolului lui Markle în familia regală.
 
"Serialul are un optimism inerent şi cred că aceasta este o parte reală a reacţiei oamenilor", a spus Korsh.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici