Wonder Woman face minuni în cinema. A reuşit cele mai mari încasări în prima zi la box office de la începutul pandemiei

  • „Wonder Woman 1984” a debutat în cinematografe în ziua de Crăciun
  • Filmul a fost lansat în aceeaşi zi şi pe HBO Max
  • Jumătate din utilizatorii HBO Max au văzut filmul în ziua când a apărut
1835 afișări
Imaginea articolului Wonder Woman face minuni în cinema. A reuşit cele mai mari încasări în prima zi la box office de la începutul pandemiei

Wonder Woman face minuni în cinema. A reuşit cele mai mari încasări în prima zi la box office de la începutul pandemiei

Industria cinematogafică a avut mult de pierdut din cauza pandemiei de coronavirus. Lucrurile par să revină încet, încet la normal, însă.

Filmul „Wonder Woman 1984” a reuşit cele mai mari încasări în prima zi la box office de la începutul pandemiei încoace. Compania Warner Bros. a anunţat că filmul a făcut 16,7 milioane de dolari în Statele Unite şi Canada şi 36,1 milioane de dolari la nivel mondial.

Filmul a fost unul dintre primele care a fost lansat în acelaşi timp şi în cinematografe şi pe platformele de streaming.

Pentru a pune acest lucru în context, „Star Wars: The Rise of Skywalker” a adunat la nivel global 374 milioane de dolari în weekendul lansării sale în decembrie 2019.

Milioane de oameni au urmărit, de asemenea, WW84 - o continuare a Wonder Woman din 2017 – de acasă în SUA, unde filmul a fost pus la dispoziţie pentru a fi difuzat prin intermediul HBO Max al WarnerMedia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici