22 de cupluri şi-au spus "Da" de Revelion

Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, a oficiat 22 de căsătorii civile în noaptea de Revelion, în cadrul unei ceremonii care se organizează pentru al nouălea an consecutiv.

37 afișări
Imaginea articolului 22 de cupluri şi-au spus "Da" de Revelion

22 de cupluri şi-au spus "Da" de Revelion (Imagine: Mediafax Foto)

Cuplurile au spus "Da" cu începere de la ora 1.00, în sala de consiliu a Primăriei Piteşti, unde mirii au fost însoţiţi de cei apropiaţi şi au ciocnit un pahar de şampanie cu primarul Tudor Pendiuc, după oficierea căsătoriilor.

Evenimentul are o vechime de nouă ani, fiind oficiat pentru prima dată la Primăria Piteşti pe 1 ianuarie 2000.

"Este un eveniment pe care noi l-am iniţiat cu mare bucurie şi cea mai mare satisfacţie a mea este aceea că mă întîlnesc pe stradă cu cupluri care s-au căsătorit la cumpăna dintre ani la Piteşti şi îmi spun că le merge bine şi că unirea destinelor a fost de bun augur. Asta mă bucură mult. Faptul că am fost cel care a oficiat căsătoriile, iar cuplurilor le merge bine. Sincer, le-am pierdut numărul, dar cred că peste 500 de bărbaţi şi femei s-au căsătorit la Piteşti din 2000 şi până acum şi sunt fericiţi. Asta e o fericire şi pentru mine. Le urez casă de piatră!", a declarat Tudor Pendiuc, primarul municipiului Piteşti.

Din anul 2000 până în prezent, peste 200 de cupluri şi-au unit destinele la Piteşti, în noaptea de Revelion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici