A fost aleasă tânăra care va reprezenta România la Miss Universe 2019. Imaginea oficială cu Dorina | FOTO

Dorina Chihaia, în vârstă de 26 de ani, a fost desemnată oficial să reprezinte România la cea de-a 68-a ediţie a competiţiei Miss Universe, a cărei mare finală va avea loc pe 8 decembrie, în Atlanta, SUA, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

13540 afișări
Imaginea articolului A fost aleasă tânăra care va reprezenta România la Miss Universe 2019. Imaginea oficială cu Dorina | FOTO

Foto: Hepta

Dorina Chihaia, care a mai reprezentat România la concursul Miss Imperial 2018 din Shanghai, China, are o înălţime de 1,75 metri, iar dimensiunile sale sunt 89-61-90 centimetri. Dorina s-a născut în Bucureşti, a trăit în Iaşi până în anul 2015, iar de patru ani locuieşte în Shanghai. Absolventă a Facultăţii de Drept a Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Dorina Chihaia a făcut studii de masterat la Koguan Law School a Universităţii Shanghai Jiao Tong, China, una dintre cele mai prestigioase instituţii de profil din lume. În 2017, Dorina a fost premiată în Parlamentul Romaniei ca finalistă la categoria "Alte Continente", la Gala Ligii Studenţilor Români din Străinătate.

Tânăra a început să lucreze ca avocat în 2014, la Florenţa, în Italia, iar, în 2015, după ce s-a mutat în China, a fost consultant într-o companie specializată în comerţ internaţional, în Shanghai. În 2017 a lucrat ca asistent al Consulului României din Shanghai, iar, în 2018, a fost membru al Comisiei Economice şi Sociale a Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Asia şi Pacific în Bangkok, Thailanda. Din 2019, Dorina Chihaia este antreprenor, înfiinţând în Shanghai o companie specializată în promovarea turismului şi tradiţiilor româneşti în China, având ca obiectiv atragerea turiştilor şi investitorilor chinezi în România. Dorina este pasionată de lectură, vioara, dans şi călătorii şi vorbeşte fluent patru limbi străine, engleza, chineza, italiana şi spaniola.

"Mă voi folosi de acest eveniment mondial şi de experienţa mea ca reprezentant al României în alte numeroase evenimente şi organizaţii internaţionale pentru a promova turismul, tradiţiile şi cultura României în faţa a miliarde de spectatori şi telespectatori din întreaga lume", a declarat Dorina Chihaia.

Românii sunt invitaţi să urmărească evoluţia Dorinei în competiţie vizitând pagina oficiala de Facebook Miss Universe Romania - www.facebook.com/MissUniverseRomania -, unde vor putea vota România. Like-urile şi voturile de pe paginile de Facebook oficiale vor fi luate în calcul la punctajul final al competiţiei din Atlanta.

"Ţinând cont de educaţia şi experienţa sa profesională remarcabilă, Dorina Chihaia este fără îndoiala una dintre cele mai pregătite delegate ale României care au ne-au reprezentat ţara într-o competiţie internaţională de frumuseţe până în acest moment. (...) Dorina este un model demn de urmat de toate româncele frumoase care îşi doresc să se remarce în acest domeniu şi să promoveze valorile României peste hotare!", spune Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul ExclusivEvent, organizatorul selecţiei naţionale, şi preşedintele Miss Universe Romania.

Aflată la a 68-a ediţie, Miss Universe se va desfasura anul acesta în Atlanta, SUA, în perioada 28 noiembrie - 9 decembrie. Marea finală va avea loc în Atlanta, pe 8 decembrie, şi va fi transmisă live de televiziunile Fox şi Telemundo, dar şi online, pe www.facebook.com/MissUniverseRomania. În competiţie vor participa 90 de candidate, marele premiu fiind în valoare de aproximativ 250.000 de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici