A fost creat ceasul 28, care numără câte zile mai au oamenii de trăit - FOTO, VIDEO

Compania Seize Technology Day, din Los Angeles, a creat un dispozitiv numit 28, conceput pentru a motiva oamenii să profite de fiecare zi pe care o trăiesc şi să permită celor curioşi să afle câte zile mai au pentru a se bucura de viaţă, potrivit Descoperă.

2926 afișări
Imaginea articolului A fost creat ceasul 28, care numără câte zile mai au oamenii de trăit - FOTO, VIDEO

A fost creat ceasul 28, care numără câte zile mai au oamenii de trăit (Imagine: indiegogo)

"În curând vei fi mort, dar acest ceas are scopul de a vă reaminti să profitaţi la maximum de fiecare zi", notează compania pe propriul site.

Reprezentanţii companiei susţin că viaţa durează, în medie, 28.000 de zile ceea ce încorporează 76 de ani şi 260 de zile, iar dispozitivul lor numără zilele invers, scrie Descoperă.

Spre deosebire de smartwatch-uri, dispozitivul este proiectat pentru a efectua doar o singură sarcină şi, în consecinţă, are doar un ecran LED, un adaptor AC şi o baterie de back-up pentru a asigura că nu se ”pierd” zilele din viaţă.

Deşi are 17 cm lungime, 9 cm lăţime şi 5 cm grosime, ceasul din lemn este proiectat pentru a fi transportat oriunde ar merge proprietarii acestuia.

”28 este un memento constant despre faptul că puteţi face ceva cu propria viaţă, pentru că vă aparţine. Cu 28 vă puteţi schimba propria viaţă sau puteţi ajuta pe cineva să o schimbe. Acceptă contractul. Sari peste acel zid. Fii acea persoană. Urmează acel vis. Înfiinţează acea companie. Fii acel părinte. Vezi acea ţară. Fă acea plimbare", continuă descrierea dispozitivului.

Un astfel de dispozitiv este disponibil la preţul de 49 de dolari şi poate fi găsit într-o singură culoare - negru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici