A fost stabilită cauza morţii actorului Matthew Perry, cunoscut pentru rolul din serialul Friends

Moartea actorului Matthew Perry a fost un accident cauzat de "efectele acute ale ketaminei", au confirmat oficialii medicali din Los Angeles.

3894 afișări
Imaginea articolului A fost stabilită cauza morţii actorului Matthew Perry, cunoscut pentru rolul din serialul Friends

A fost stabilită cauza morţii actorului Matthew Perry, cunoscut pentru rolul din serialul Friends

Vedeta a fost găsită fără suflare în piscina din locuinţa sa din Los Angeles în octombrie, dar autopsia nu a fost concludentă la momentul respectiv.

Înecul a fost catalogat drept un factor care a contribuit la moartea sa.

El era cunoscut mai ales pentru că l-a interpretat pe Chandler Bing în serialul Friends.

Serialul a urmărit şase tineri prieteni care locuiau în New York şi a fost difuzat din 1994 până în 2004.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici