Abonamentul anual la 3 reviste îţi aduce un PARFUM CADOU!

Toamna aceasta revistele pentru femei ne tentează cu o ofertă de nerefuzat. Cititoarele care doresc să fie la curent tot timpul cu noutăţile din Fashion, Beauty şi Lifestyle sunt invitate să se aboneze pe un an la pachetul special de 3 reviste GLAMOUR, The ONE si Ce se întâmplă, doctore? şi vor primi CADOU un parfum A Scent - 100 ml EDT, al celebrului designer Issey Miyake.

713 afișări
Imaginea articolului Abonamentul anual la 3 reviste îţi aduce un PARFUM CADOU!

Abonamentul anual la 3 reviste îţi aduce un PARFUM CADOU!

Abonamentul anual la cele 3 reviste costă doar 190 lei, iar doamnele vor primi gratuit  seducătorul parfum A Scent, care le va încânta simţurile cu notele de iasomie, ylang-ylang şi bujor.

Dacă îţi doreşti să primeşti lunar doza ta de inspiraţie feminină sau vrei să cucereşti o persoană dragă cu această ofertă irezistibilă, intră aici şi comandă abonamentul la cele 3 reviste de femei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici