Accesul la concertul pe care Goran Bregović îl va susţine la Bucureşti, permis de la ora 17.00

Accesul la concertul pe care Goran Bregović îl va susţine, pe 29 august, la Arenele Romane din Bucureşti va fi permis de la ora 17.00.

456 afișări
Imaginea articolului Accesul la concertul pe care Goran Bregović îl va susţine la Bucureşti, permis de la ora 17.00

Accesul la concertul pe care Goran Bregović îl va susţine la Bucureşti, permis de la ora 17.00 (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Goran Bregović se întoarce în România, alături de Wedding and funeral orchestra, pentru un show care va purta fanii prin toate albumele şi hiturile care l-au făcut celebru. Concertul se desfăşoară la prima ediţie a festivalului intercultural Baro Foro. În deschiderea concertului vor uca pe scenă trupele Provincialii, Rona Hartner & Zuralia Orchestra şi Gipsy Casual, informează organizatorii.

Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc, începând cu ora 17.00, iar prima trupă, Zuralia Orchestra şi Rona Hartner, cu un program balcanic gospel, urcă pe scenă la ora 18.00. Cei de la Provincialii vor urca pe scenă începând cu ora 18.45, fiind urmaţi, de la ora 19.30, de Zuralia Orchestra, cu un show special gipsy. Începând cu ora 20.30, Gipsy Casual a pregătit spectatorilor mai multe surprize, iar Goran Bregović va urca pe scena la ora 22.00, pentru un show de peste 90 de minute.

Este interzis accesul la eveniment cu sticle, conserve, mâncare şi băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, umbrele, aparate foto profesionale şi semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale şi semi-profesionale. Organizatorii nu vor stoca şi păzi obiectele prezentate.

Accesul în spaţiul de eveniment va fi permis unei persoane, pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar, la ieşire, brăţara le va fi ruptă şi, dacă doresc să intre din nou, vor fi nevoiţi să-şi cumpere alt bilet. Accesul în zonele A-VIP şi B se face pe baza brăţării primite la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces şi în zona C a festivalului. Posesorii de bilete în zona C nu vor primi brăţară. Zona C se afla exact în spatele zonei B şi asigură acces şi pe scaunele din Arenele Romane, mai puţin sectoarele K şi E care sunt dedicate zonei VIP.

Accesul copiilor este permis doar pe bază de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesori de bilete valide.

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.vreaubilet.ro şi www.bilete.ro, precum şi în toate punctele de vânzare din toată ţara.

Preţurile biletelor diferă în funcţie de categorie: A (VIP) - cu loc în tribună - 160 de lei, B - în picioare în faţa scenei - 100 de lei, C - în picioare cu loc în spatele categoriei B - 60 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 180 de lei - categoria A, 120 de lei - categoria B şi 70 de lei - categoria C.

Goran Bregović este un artist şi un compozitor care a schimbat definitiv cultura pop europeană. Bregović îmbină cu desăvârşire energia muzicii ţigăneşti, muzica de cor balcanică şi rockul. În compoziţiile artistului sunt atât de multe influenţe şi combinaţii încât se găseşte cu siguranţă o temă de rezonanţă pentru oricine.

Goran Bregović cântă împreună cu Wedding and Funeral Band, o orchestră compusă din suflători ţigani, voci tradiţionale bulgăreşti, chitară electrică, percuţie tradiţională şi cor bisericesc. Orchestra de nunţi şi înmormântări este recunoscută la nivel mondial pentru unicitatea cu care îmbină culturile din estul Europei. În timpul show-urilor sale live, publicul este încercat de o pornire irezistibilă de a dansa, de parcă ar fi la o nuntă. Iar Bregović spune adesea în concerte: "Orchestra este de închiriat pentru nunţi, dar şi pentru înmormântări, deşi costă mai mult pentru înmormântări, aşa că... ar fi mai bine să nu muriţi".

Goran Bregović a devenit celebru şi datorită coloanelor sonore realizate pentru filmele lui Emir Kusturica "Vremea ţiganilor", "Arizona Dream" şi "Underground".

"Champagne for Gypsies", cel mai recent album al său, lansat în urmă cu trei ani, a fost foarte bine primit de criticii muzicali. Albumul conţine colaborări cu Gipsy Kings şi Eugene Hütz (Gogol Bordello). Piese de pe album vor fi prezentate şi la Bucureşti alături de hiturile care l-au făcut celebru, în timpul unui show de aproape două ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici