Accesul la festivalul Summer Well, permis sâmbătă şi duminică, de la ora 15.00

Accesul la festivalul Summer Well, care se va desfăşura sâmbătă şi duminică, pe domeniul Ştirbey din Buftea, va fi permis, în ambele zile, de la ora 15.00.

747 afișări
Imaginea articolului Accesul la festivalul Summer Well, permis sâmbătă şi duminică, de la ora 15.00

Accesul la festivalul Summer Well, permis sâmbătă şi duminică, de la ora 15.00

Potrivit organizatorilor, nu este permis accesul cu sticle, conserve, mâncare, artificii, umbrele, arme, cuţite, lanţuri, obiecte periculoase, aparate foto profesionale şi semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, căşti de motocicletă şi bicicletă, droguri, animale, aparate pirotehnice, obiecte contondente, material explozibil, toxic şi inflamabil.

Abonamentele pentru două zile pot fi cumpărate online, de pe eventim.ro, easytickets.ro şi seetickets.com, precum şi din reţeaua Eventim (Orange shops). În schimb, biletele de o zi pot fi achiziţionate doar de la intrarea în spaţiul festivalului, prin reţeaua Eventim.

În momentul validării biletului (indiferent de tipul său), participanţii primesc o brăţară care le asigură intrarea în spaţiul festivalului. După scanarea biletului, participanţii trebuie să păstreze brăţara la mână în ambele zile de festival. În cazul distrugerii sau pierderii, brăţara nu le mai oferă participanţilor niciun drept, aceştia fiind obligaţi să achiziţioneze un nou bilet.

Toţi participanţii la eveniment trebuie să aibă asupra lor un act de identitate, pentru a putea intra în zona de festival. Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi.

O linie specială de autobuze va funcţiona pe traseul Piaţa Victoriei - Buftea (domeniul Stirbey), sâmbătă şi duminică, pentru participanţii la festivalul Summer Well, preţul unei călătorii fiind de 3,5 lei, informează Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB). Autobuzele care vor asigura transportul pe această linie vor circula pe traseul Piaţa Victoriei - Buftea (Domeniul Stirbey), între orele 14.30 - 1.00.

"Staţia de îmbarcare din Bucureşti este «Muzeul Ţăranului Român», situată pe Bd. Ion Mihalache, comun cu linia 300, iar plecarea din Buftea se va face din staţia amenajată lângă Domeniul Ştirbey. Preţul unei călătorii este de 3,5 lei", se arată în comunicatul transmis agenţiei MEDIAFAX.

La cea de-a cincea ediţie a festivalului Summer Well, care se desfăşoară pe domeniul Ştirbey, şi-au anunţat prezenţa artişti precum Kasabian, Foals, La Roux, The Maccabees, The Wombats, Jungle şi Kwabs.

Festivalul Summer Well a debutat în 2011, pe domeniul Ştirbey de la Buftea. Ediţia de anul trecut a Summer Well a fost sold out.

Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul www.summerwell.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici