Accesul publicului la concertul susţinut de Lady Gaga joi, la Bucureşti, se face de la ora 17.00

Accesul publicului la concertul susţinut de Lady Gaga joi, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, se va face de la ora 17.00, pe la cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertăţii, cea dinspre Parcul Izvor şi cea dinspre Bulevardul Regina Maria, informează organizatorii, Emagic.

535 afișări
Imaginea articolului Accesul publicului la concertul susţinut de Lady Gaga joi, la Bucureşti, se face de la ora 17.00

Accesul publicului la concertul susţinut de Lady Gaga joi, la Bucureşti, se face de la ora 17.00 (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Concertul de la Bucureşti este inclus în turneul "The Born This Way Ball".

Cea care va deschide concertul divei americane este Lady Starlight, care va urca pe scenă în jurul orei 18.30, iar The Darkness va concerta o oră mai târziu.

Lady Gaga îşi va începe show-ul cu puţin înainte de lăsarea întunericului, promiţându-le fanilor un spectacol cu adevărat grandios: întreaga scenă este construită sub forma unui castel gotic, cu foarte multe turnuri, fiind împânzită cu capcane medievale.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi, mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în acest loc.

Pentru accesul în Monster Pit, cei mai înfocaţi fani ai divei sunt aşteptaţi la intrarea dinspre Regina Maria (calea 13 Septembrie), începând cu ora 20.00. Alegerea norocoşilor care o vor vedea pe Lady Gaga din celebrul Monster Pit se va face exclusiv de către reprezentanţii artistei, pentru mai multe detalii privind criteriile de selecţie putând fi accesată pagina oficială a acesteia, www.ladygaga.com.

Biletele rămase disponibile pentru concert pot fi achiziţionate în continuare online, de pe www.MyTicket.ro, dar şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria "Mihai Eminescu" şi Sala Palatului, la preţuri începând de la 90 de lei la 345 de lei.

Cântăreaţa Lady Gaga a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi provocărilor - în special vestimentare.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 şi "cel mai bine vândut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici