Actori şi cântăreţi îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Gheorghe şi Paştele în familie

Artişti care îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Gheorghe, ca George Mihăiţă, George Ivaşcu, George Piştereanu, Tudor Gheorghe şi Gheorghe Turda, au declarat pentru MEDIAFAX că vor petrece această zi, precum şi sărbătorile pascale, alături de familie sau prieteni, în Bucureşti sau în provincie.

125 afișări
Imaginea articolului Actori şi cântăreţi îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Gheorghe şi Paştele în familie

Actori şi cântăreţi îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Gheorghe şi Paştele în familie (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Actorul George Mihăiţă a declarat pentru MEDIAFAX că va petrece ziua de nume, dar şi Paştele cu familia, în Moreni. Acesta a spus că tot ceea ce îşi doreşte de sărbători este să stea cu familia.

Şi actorul George Ivaşcu spune că, deşi pare o banalitate, pentru el este "esenţial şi profund" să petreacă cu familia sa:

"Este cel mai rar lucru care mi se întâmplă", a spus actorul pentru MEDIAFAX, precizând că îşi va petrece astfel onomastica, iar în următoarele zile, de Paşti, are întâlniri cu prietenii. "Nu-mi doresc să primesc nimic altceva decât telefoane cu felicitările sincere ale prietenilor", a mărturisit Ivaşcu, întrebat ce cadouri şi-ar dori de ziua lui. Actorul, care este şi directorul Teatrului Metropolis din Capitală, a mai spus că apreciază lucrurile "simple", ca timpul petrecut cu familia, în condiţiile în care are şi va avea o perioadă "deosebit de încărcată". Instituţia pe care o conduce, şi care reprezintă o sursă de mândrie pentru Ivaşcu, pregăteşte două premiere pentru sfârşitul stagiunii - "Toulouse Lautrec", în regia lui Horaţiu Mălăele, şi "Îngeri în America", un spectacol de Victor Ioan Frunză.

Tânărul actor George Piştereanu a declarat pentru MEDIAFAX că probabil îşi va sărbători onomastica alături de prieteni, iar Paştele, în familie. "Mâine, probabil cu nişte prieteni, ieşim la un grătar, ceva românesc", a spus Piştereanu. El intenţionează de asemenea să meargă la mare de 1 mai. Întrebat ce proiecte are în continuare, actorul a spus că deocamdată, alături de echipa filmului "Loverboy", de Cătălin Mitulescu, în care joacă rolul principal, se concentrează pe prezenţa la Festivalul de la Cannes (11 - 22 mai), în cadrul căruia pelicula a fost selectată în secţiunea competiţională Un Certain Regard. Piştereanu a mai spus că nu are pentru moment alte proiecte de film, că "e criză", a glumit el.

Tudor Gheorghe va sărbători ziua de nume şi Paştele la Craiova, cu familia sa, potrivit managementului artistului. Pentru că este un bucătar foarte bun, artistul le va pregăti celor dragi, după 40 de zile de post, bucate tradiţionale, printre care unele din nelipsitul miel. Imediat după Paşti, Tudor Gheorghe reîncepe turneul "Al 5-lea anotimp", la Craiova, pe 2 mai, pentru a ajunge cu spectacolul în Bucureşti, pe 10 mai.

Cântăreţul Gheorghe Turda a declarat pentru MEDIAFAX că îşi va petrece atât ziua de nume, cât şi Paştele, în Maramureş, la Săpânţa. "O să plec spre Maramureş joi dimineaţă, cu doi prieteni", a spus artistul. Gheorghe Turda este strâns legat de Săpânţa, dat fiind că, după cum a mărturisit, mama lui a fost una dintre primele creatoare de cergi, celebre în această regiune, iar fratele său, Ioan Turda, este primarul localităţii. Cântăreţul va merge, în noaptea de Paşte, cu familia sa la biserică. "La noi nu începe ospăţul după slujba de Înviere, ci a doua zi, după ce au fost sfinţite bucatele", a manţionat el. Artistul a precizat că îşi va sărbători onomastica luni, în a doua zi de Paşte, aşa cum a recomandat Biserica, dat fiind că 23 aprilie cade anul acesta în Sâmbăta mare, zi de post şi pregătire pentru marea sărbătoarea Paştelui.

După ce va sărbători în ţară, Gheorghe Turda va pleca într-o mini-vacanţă în Tenerife, alături de câţiva prieteni. Cântăreţul a mai spus că pe 5 mai va începe o serie de concerte, alături de Victor Socaciu, la Dusseldorf, cu ocazia concursului Eurovision.

(Material realizat de Laura Mitran, Oana Ghita, life@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici