Actorul Don Cheadle, ambasador al bunăvoinţei din partea ONU

Actorul Don Cheadle a fost numit ambasador al bunăvoinţei din partea Programului Naţiunilor Unite pentru Mediu (UNEP) pentru eforturile constante pe care acesta le întreprinde în lupta împotriva încălzirii globale şi pentru conservarea mediului înconjurător, informează accesshollywood.com.

19 afișări
Imaginea articolului Actorul Don Cheadle, ambasador al bunăvoinţei din partea ONU

Actorul Don Cheadle, ambasador al bunăvoinţei din partea ONU (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Achim Steiner, directorul executiv UNEP, a făcut acest anunţ, sâmbătă, în capitala statului african Rwanda, declarând că Don Cheadle, prin eforturile sale de conservare a mediului înconjurător, va ajuta milioane de persoane de pe Glob să înţeleagă mai bine principiile ecologiste.

Cu această ocazie, Cheadle a anunţat că Zoya este numele unui pui de gorilă, ales de către utilizatorii de internet, în cadrul unui program UNEP de informare a populaţiei.

În 2004, Don Cheadle a jucat în filmul "Hotel Rwanda", care a transpus pe marele ecran povestea genocidului din Rwanda din 1994, care a cauzat moartea a peste 500.000 de persoane, în principal din etniile Tutsi şi Hutu - aripa moderată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici