Actriţa Keira Knightley a dezvăluit că a purtat peruci în ultimii cinci ani după ce i-a căzut părul

Actriţa britanică Keira Knightley a purtat peruci în filme, în ultimii cinci ani, după ce a avut probleme cu părul din cauza faptului că şi l-a vopsit atât de mult pentru diferite roluri, încât acesta a început să îi cadă, potrivit The Independent.

14062 afișări
Imaginea articolului Actriţa Keira Knightley a dezvăluit că a purtat peruci în ultimii cinci ani după ce i-a căzut părul

Actriţa Keira Knightley a dezvăluit că a purtat peruci în ultimii cinci ani după ce i-a căzut părul

Keira Knightley a dezvăluit una dintre consecinţele mai puţin strălucitoare ale carierei sale de actriţă.

Majoritatea femeilor sau bărbaţilor întâmpină probleme precum căderea părului la un moment dat în viaţă, fie din cauza vopsirii, îndreptării sau uscării podoabei capilare cu feonul. Keira Knightley a confirmat că astfel de probleme nu le sunt străine nici actorilor care trebuie să suporte fel şi fel de schimbări pentru a-şi intra în roluri.

“Mi-am vopsit părul în toate culorile posibile pentru diferite filme. Părul meu s-a deteriorat atât de puternic încăt a început să-mi cadă”, a explicat actriţa. “Astfel că pentru ultimii cinci ani, am folosit peruci, iar ăsta a fost cel mai bun lucru care s-a putut întâmpla părului meu.”

Actriţa în vârstă de 31 de ani şi-a început cariera într-un film despre fotbalul britanic "Bend It Like Beckham", înainte de a intra în atenţia publică pentru rolul său în franciza "Pirates of the Caribbean/ Piraţii din Caraibe". Aceasta se va întoarce pe marile ecrane pentru un film remake produs de Disney după "The Nutcracker/ Spărgătorul de nuci", în care va juca rolul unei zâne.

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actriţe britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o în "Star Wars Episodul I - Ameninţarea fantomei ", unde a împărţit partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman. În toamna anului 2002, actriţa a obţinut un rol în "Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre", continuat cu alte trei filme, cu un mare succes de casă. În 2006, Keira Knightley a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din "Mândrie şi prejudecată". În 2015, actriţa britanică a fost din nou nominalizată la Oscar pentru evoluţia sa din filmul "The Imitation Game. Jocul codurilor".

În 2007, Knightley a jucat împreună cu James McAvoy în filmul "Remuşcare", pelicula primind şase nominalizări la premiile Oscar. Printre filmele ei mai recente se numără "Să nu mă părăseşti/ Never Let Me Go" (2010), "The Beautiful and the Damned" (2011), "Metodă periculoasă/ A Dangerous Method" (2011) şi "Anna Karenina" (2012).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici