Adela Popescu conduce un SUV nou

Adela Popescu, protagonista comediei romantice , difuzată de Acasă, de luni până vineri, de la ora 19.30, are o nouă maşină, un Opel Antara.

665 afișări
Imaginea articolului Adela Popescu conduce un SUV nou

Adela Popescu conduce un SUV nou

Primul drum lung pe care vedeta l-a făcut la volanul acestui SUV Opel, a fost în urmă cu o săptămână, având o destinaţie dragă ei: casa părintească de la Şuşani. După ceremonia de botez a Luanei, fetiţa de două luni a fratelui ei, Călin, Adela i-a dus acasă pe părinţii ei cu noua sa maşină.

"Îmi plac maşinile care îmi oferă siguranţă. Chiar dacă sunt din ce în ce mai pasionată de condus, nu elimin din calcul siguranţa. Maşina pe care o conduc este o maşină puternică, care dispune de o gamă largă de opţiuni de siguranţă de ultimă oră", a declarat Adela.

Vedeta Acasă se simte cu atât mai bine la bordul maşinii, cu cât petrece foarte mult timp în ea, pe drumul Bucureşti - Buftea.

"De când am noua maşină, un Opel Antara, drumul mi se pare o plăcere şi nici nu-mi dau seama când ajung la Buftea. Îmi place mult să conduc, maşina îţi oferă independenţă, devine indispensabilă şi, tocmai pentru că petreci foarte mult timp în ea, este foarte important să-ţi ofere tot confortul necesar", a adăugat Adela.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici