Adele şi-a cerut scuze pentru gestul vulgar făcut la gala BRIT Awards 2012

Adele şi-a cerut scuze pentru gestul vulgar făcut pe scenă la gala BRIT Awards 2012, după ce organizatorii i-au întrerupt discursul pentru a se încadra în timpul de transmisiune TV, ediţia din acest an a evenimentului fiind cea mai urmărită din ultimii şapte ani, potrivit bbc.co.uk.

885 afișări
Imaginea articolului Adele şi-a cerut scuze pentru gestul vulgar făcut la gala BRIT Awards 2012

Adele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cea de-a 32-a gală de decernare a premiilor BRIT Awards, considerate cele mai importante distincţii ale industriei muzicale britanice, a fost organizată marţi seară, la O2 Arena de la Londra.

La începutul galei, Adele a fost premiată la categoria "cea mai bună cântăreaţă britanică solo", iar apoi s-a impus şi la mult râvnita categorie "cel mai bun album al anului", graţie materialului discografic "21", spre sfârşitul unui eveniment televizat care a durat circa două ore.

În discursul ei de mulţumire, Adele a declarat: "Nimic nu mă face mai mândră decât faptul că am venit acasă cu şase premii Grammy, iar acum am primit şi premiul BRIT pentru cel mai bun album. Sunt atât de mândră că sunt britanică şi sunt atât de mândră că mă aflu aici, în aceeaşi sală, cu voi toţi".

Însă discursul artistei a fost întrerupt la jumătate de prezentatorul galei, actorul James Corden, pentru a invita pe scenă trupa Blur, care trebuia să cânte în închiderea galei, în condiţiile în care transmisiunea TV trebuia să se încheie.

Adele a arătat atunci degetul mijlociu, fiind surprinsă astfel de fotografi, dar şi în transmisiunea live de pe postul britanic ITV1.

Ulterior, cântăreaţa le-a declarat jurnaliştilor: "(Gestul n.r.) a fost pentru organizatorii BRIT Awards, nu pentru fanii mei. Îmi pare rău dacă am jignit pe cineva, dar organizatorii m-au jignit pe mine".

Gala a avut o audienţă medie de 6,2 milioane de telespectatori, dintre care 5,9 milioane au urmărit transmisiunea live, pe postul ITV1, iar ceilalţi au urmărit momentele preluate de ITV1+1. Astfel, această ediţie a avut cea mai mare audienţă din 2005.

Pe de altă parte, conducerea ITV a primit 170 de sesizări privind întreruperea discursului cântăreţei Adele.

"Din păcate, programul se prelungise prea mult şi a trebuit să mergem mai departe. Îi cerem scuze lui Adele pentru acea întrerupere", a declarat purtătorul de cuvânt al postului ITV, într-o declaraţie făcută publică la puţin timp după încheierea galei.

Purtătorul de cuvânt al organizatorilor galei BRIT Awards 2012 i-a cerut şi el scuze cântăreţei într-o declaraţie oficială, făcută după eveniment.

"Regretăm ce s-a întâmplat şi prezentăm scuzele noastre cântăreţei Adele pentru faptul că discursul ei a fost întrerupt, din cauza programului transmisiunii televizate. Nu dorim în niciun fel să ignorăm importanţa realizărilor ei incredibile, întrucât ea a câştigat cel mai important trofeu al galei de aseară. A fost premiul care a încununat un an incredibil pentru ea", a spus acesta.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este o cântăreaţă şi o compozitoare britanică. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de critici. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards. Până în prezent, Adele a lansat pe piaţă două albume, "19" şi "21". Cu o siluetă care este departe de a fi una standard în showbiz, Adele, o cântăreaţă cu o voce excepţională, nu s-a ferit să vorbească despre suferinţele sale în dragoste, în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep".

Adele, câştigătoare a opt premii Grammy, al cărei album "21" s-a bucurat de un succes uriaş în 2011, a fost nevoită să îşi anuleze turneul nord-american în toamna anului trecut, după ce a suferit o operaţie la corzile vocale.

Cântăreaţa britanică a revenit pe scenă la gala Grammy de pe 12 februarie, când a câştigat şase trofee din şase nominalizări şi a susţinut un recital care a fost îndelung ovaţionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici