Adrian Ţuţu a început să asculte hip-hop când a descoperit La Familia şi Tupac

Adrian Ţuţu, marele câştigător al show-ului "Românii au talent", a declarat la Pro FM că a început să asculte hip-hop atunci când a descoperit piesele interpretate de La Familia şi Tupac, informează postul de radio.

259 afișări
Imaginea articolului Adrian Ţuţu a început să asculte hip-hop când a descoperit La Familia şi Tupac

Adrian Ţuţu a început să asculte hip-hop când a descoperit La Familia şi Tupac

CRBL a avut, miercuri seară, primul său invitat la ProFM, de la ora 19.00. Acesta a fost Adrian Ţuţu, câştigătorul show-ului "Românii au talent" şi tot pentru prima dată el a stat de vorbă live cu ascultătorii emisiunii lui CRBL şi cu cei care l-au urmărit în emisiunea de la Pro TV.

Prima persoană cu care a vorbit Adrian a fost Alex Velea, care îl suna pe mobil pe CRBL şi când a văzut că nu dă de el a sunat la radio şi a intrat în direct. L-a felicitat pe Adrian Ţuţu şi l-a rugat să îi împrumute nişte bani, glumind pe această temă.

Întrebarea de pe buzele tuturor şi pe care a pus-o Smiley, ce a intrat de asemenea live la radio, a fost ce va face cu banii. Adrian Ţuţu a spus că nu ştie încă şi că nu s-a gândit la acest lucru, mai ales că nu pornise de la ideea că va câştiga. Vorbind despre muzică, el a spus că îi apreciează pe toţi cei care compun, indiferent de stil, iar despre hip-hop, a povestit că a început să asculte acest gen odată cu La Familia şi Tupac Shakur.

CRBL i-a povestit şi lui Adrian şi ascultătorilor Pro FM de unde vine numele lui - "Compun Rime Bine Legate" - şi l-a provocat pe Adrian să compună pe loc câteva versuri. Câştigătorul concursului "Românii au talent" şi-a dovedit încă o dată talentul şi la Pro FM şi, acompaniat de CRBL cu muzica, a compus câteva versuri inspirate.

Cât despre concursul pe care l-a câştigat, Adrian i-a mărturisit lui CRBL: "Eu nu mă consider cel mai talentat român şi când am ajuns în finală m-am speriat de cum au evoluat toţi", spunând încă o dată că nu se aştepta să câştige el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici