Adrian Ţuţu a câştigat finala "Românii au talent". Vezi aici momentele celorlalţi finalişti - VIDEO - Mediafax

Adrian Ţuţu a câştigat finala "Românii au talent". Vezi aici momentele celorlalţi finalişti - VIDEO

Adrian Ţuţu a câştigat finala concursului "Românii au talent" de la Pro TV. Următoarele locuri în preferinţele spectatorilor au fost ocupate de Narcis Iustin Ianău şi Valentin Dinu. Vezi mai jos momentele celorlalţi concurenţi din finală.

6016 afişări

Imaginea articolului Adrian Ţuţu a câştigat finala "Românii au talent". Vezi aici momentele celorlalţi finalişti - VIDEO

Adrian Ţuţu a câştigat finala "Românii au talent"

După o finală incendiară în care toţi concurenţii s-au prezentatadmirabil, în urma voturilor publicului şi după o luptă strânsă,pe primul loc la "Românii au talent" s-a clasat AdrianŢuţu. Dintre cei 12 finalişti publicul a desemnat unsingur câştigător, care a meritat să intre în posesia a 120.000 deeuro, pe Adrian Ţuţu.

Pe următoarele două locuri în finala "Românii au talent"s-au situat Narcis Iustin Ianău şi Valentin Dinu, care auimpresionat din nou publicul, telespectatorii şi juriul cu vocilelor deosebite.

"Mă simt foarte emoţionat. Nu mai am cuvinte. Vă mulţumesc dintot sufletul. Sper ca toate piesele mele să aibă un mesaj bunpentru voi", a spus emoţionat Adrian Ţuţu, când a aflat că estecâştigător al show-ului "Românii au talent".

Adrian Ţuţu, în vârstă de 19 ani, a venit la preselecţia"Românii au talent" deoarece pe scenă se simte mai aproape depărinţii săi. Este orfan de la o vârstă fragedă. Şi-a pierdut ambiipărinţi când nu împlinise 5 ani. O vreme a rămas în grija buniciiiar apoi s-a hotărât să ia viaţa în piept şi s-a mutat singur înapartamentul lăsat de părinţii lui. A muncit pe şantier, însă nicioclipă nu a renunţat la pasiunea lui: muzica. El crede că pasiuneapentru cântat a moştenit-o şi şi-a descoperit-o la 14 ani când acompus o piesă pentru părinţii lui.

Adrian Ţuţu a trebuit să renunţe la şcoală şi munceşteîn diverse locuri pentru a putea să se întreţinăsingur.

De "Românii au talent" a aflat de la un prieten. Nu a stat nicioclipă pe gânduri şi s-a înscris pe site-ul emisiunii. Pe tren acompus şi piesa care l-a făcut vestit: "E evident, românii autalent".

Înainte de finală el spunea: "Acest concurs înseamnă foarte multpentru mine fiindcă mi-am dorit tot timpul să cânt şi săfac ceea ce simt, pentru că prin versuri mă descarc, măregăsesc".

Dacă la preselecţii s-a prezentat cu un imn al emisiunii şi alromânilor talentaţi, în semifinală, s-a reinventat şi le-a transmisgândurile lui bune tuturor prin mesajul: "Iubiţi-vă părinţii!".

În finală, Adrian Ţuţu a venit pe scena "Românii au talent" cuun nou mesaj pe care l-a transmis tuturor: "Sunt român, deci pot!".Astfel, Adrian Ţuţu a impresionat din nou juriul.

"De când te-am văzut prima oară, mi-a plăcut că iei în seriosfenomenul hip-hop, muzică, text, dans şi că îi apropii pe oameniprin muzică şi nu îi scandalizezi", i-a spus Andra. De altfel, ea aspus că îl vede pe Adrian Ţuţu ca pe "Eminem al României".

"Te felicit din toată inima. Eşti unul din cei cu şanse reale lapremiul care e în joc în seara asta", i-a spus şi Mihai Petre. Andia fost şi el impresionat: "Ai reuşit să transmiţi esenţialul - unmesaj şi o revoltă interioară!".

În finala "Românii au talent" au luptat şi trupa Ballance, soţiiLuca, Cristina şi Alina, grupul Akikai, Ştefan Florescu, CosminAgache, Rebeca Neacşcu, Valentin Luca şi Medea.

Invitaţii speciali ai finalei "Românii au talent" au fostLoredana şi Damian Draghici, în timp ce gazdele show-ului au fostPavel Bartoş şi Smiley

Momentele concurenţilor din concursul "Românii au talent" de laProTV:

 • Adrian Ţuţu
 • Ballance
 • Narcis Iustin Ianău
 • Cosmin Agache
 • Valentin Luca
 • Alina şi Cristina
 • Medea
 • Ştefan Florescu
 • Familia Luca
 • Valentin Dinu
 • Grupul Akikai
 • Rebeca Neacşu

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Taguri:
ROMÂNII AU TALENT ,
FINALĂ ,
CONCURENŢI ,
ADRIAN ŢUŢU

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax SA.