Adrian Ţuţu a câştigat finala "Românii au talent". Vezi aici momentele celorlalţi finalişti - VIDEO

Adrian Ţuţu a câştigat finala concursului "Românii au talent" de la Pro TV. Următoarele locuri în preferinţele spectatorilor au fost ocupate de Narcis Iustin Ianău şi Valentin Dinu. Vezi mai jos momentele celorlalţi concurenţi din finală.

6142 afișări
Imaginea articolului Adrian Ţuţu a câştigat finala "Românii au talent". Vezi aici momentele celorlalţi finalişti - VIDEO

Adrian Ţuţu a câştigat finala "Românii au talent"

După o finală incendiară în care toţi concurenţii s-au prezentat admirabil, în urma voturilor publicului şi după o luptă strânsă, pe primul loc la "Românii au talent" s-a clasat Adrian Ţuţu. Dintre cei 12 finalişti publicul a desemnat un singur câştigător, care a meritat să intre în posesia a 120.000 de euro, pe Adrian Ţuţu.

Pe următoarele două locuri în finala "Românii au talent" s-au situat Narcis Iustin Ianău şi Valentin Dinu, care au impresionat din nou publicul, telespectatorii şi juriul cu vocile lor deosebite.

"Mă simt foarte emoţionat. Nu mai am cuvinte. Vă mulţumesc din tot sufletul. Sper ca toate piesele mele să aibă un mesaj bun pentru voi", a spus emoţionat Adrian Ţuţu, când a aflat că este câştigător al show-ului "Românii au talent".

Adrian Ţuţu, în vârstă de 19 ani, a venit la preselecţia "Românii au talent" deoarece pe scenă se simte mai aproape de părinţii săi. Este orfan de la o vârstă fragedă. Şi-a pierdut ambii părinţi când nu împlinise 5 ani. O vreme a rămas în grija bunicii iar apoi s-a hotărât să ia viaţa în piept şi s-a mutat singur în apartamentul lăsat de părinţii lui. A muncit pe şantier, însă nicio clipă nu a renunţat la pasiunea lui: muzica. El crede că pasiunea pentru cântat a moştenit-o şi şi-a descoperit-o la 14 ani când a compus o piesă pentru părinţii lui.

Adrian Ţuţu a trebuit să renunţe la şcoală şi munceşte în diverse locuri pentru a putea să se întreţină singur.

De "Românii au talent" a aflat de la un prieten. Nu a stat nicio clipă pe gânduri şi s-a înscris pe site-ul emisiunii. Pe tren a compus şi piesa care l-a făcut vestit: "E evident, românii au talent".

Înainte de finală el spunea: "Acest concurs înseamnă foarte mult pentru mine fiindcă mi-am dorit tot timpul să cânt şi să fac ceea ce simt, pentru că prin versuri mă descarc, mă regăsesc".

Dacă la preselecţii s-a prezentat cu un imn al emisiunii şi al românilor talentaţi, în semifinală, s-a reinventat şi le-a transmis gândurile lui bune tuturor prin mesajul: "Iubiţi-vă părinţii!".

În finală, Adrian Ţuţu a venit pe scena "Românii au talent" cu un nou mesaj pe care l-a transmis tuturor: "Sunt român, deci pot!". Astfel, Adrian Ţuţu a impresionat din nou juriul.

"De când te-am văzut prima oară, mi-a plăcut că iei în serios fenomenul hip-hop, muzică, text, dans şi că îi apropii pe oameni prin muzică şi nu îi scandalizezi", i-a spus Andra. De altfel, ea a spus că îl vede pe Adrian Ţuţu ca pe "Eminem al României".

"Te felicit din toată inima. Eşti unul din cei cu şanse reale la premiul care e în joc în seara asta", i-a spus şi Mihai Petre. Andi a fost şi el impresionat: "Ai reuşit să transmiţi esenţialul - un mesaj şi o revoltă interioară!".

În finala "Românii au talent" au luptat şi trupa Ballance, soţii Luca, Cristina şi Alina, grupul Akikai, Ştefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacşcu, Valentin Luca şi Medea.

Invitaţii speciali ai finalei "Românii au talent" au fost Loredana şi Damian Draghici, în timp ce gazdele show-ului au fost Pavel Bartoş şi Smiley

Momentele concurenţilor din concursul "Românii au talent" de la Pro TV:

  • Adrian Ţuţu
  • Ballance
  • Narcis Iustin Ianău
  • Cosmin Agache
  • Valentin Luca
  • Alina şi Cristina
  • Medea
  • Ştefan Florescu
  • Familia Luca
  • Valentin Dinu
  • Grupul Akikai
  • Rebeca Neacşu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici