Adrian Ţuţu, câştigătorul din 2011 al competiţiei "Românii au talent", a lansat piesa "În camera ta" - VIDEO

Adrian Ţuţu, câştigătorul ediţiei din 2011 a emisiunii-concurs "Românii au talent", de la Pro TV, a lansat, joi seară, noul single, "În camera ta", vineri fiind ziua în care acesta împlineşte 24 de ani.

469 afișări
Imaginea articolului Adrian Ţuţu, câştigătorul din 2011 al competiţiei "Românii au talent", a lansat piesa "În camera ta" - VIDEO

Adrian Ţuţu, câştigătorul din 2011 al competiţiei "Românii au talent", a lansat piesa "În camera ta"

Cântăreţul Adrian Ţuţu împlineşte pe 11 martie vârsta de 24 de ani şi le mulţumeşte fanilor pentru susţinere printr-un cadou muzical.

"De ziua mea am simţit nevoia să le mulţumesc celor care mă urmăresc şi mă susţin prin muzică. Pentru că ei îmi oferă în dar apreciere şi dragoste, m-am gândit să le ofer un cadou, o surpriză muzicală, o nouă piesă intitulată «În camera ta». Deşi am zis că nu o voi lansa niciodată, iată că aseară (10 martie, n.r.) am simţit că e momentul să fac ce îmi spune inima şi să o lansez", a declarat Adrian Ţuţu.

Piesa "În cameră ta" este produsă în totalitate de artist şi nu face parte de pe noul album "Şi atât", care urmează să fie lansat anul acesta.

În această perioadă, Ţuţu se află în studioul de intregistrari de la Focşani, acolo unde înregistrează ultimele detalii pentru material programat pentru 2016.

Cântăreţul a lucrat singur, atât pe partea de producţie, cât şi pe partea de versuri pentru acest material.

Cariera muzicală lui Adrian Ţuţu a început când avea 19 ani, cu participarea şi câştigarea competiţiei-show "Românii au talent", de la Pro TV. Adrian a ieşit câştigător după ce a reuşit să impresioneze milioane de români cu piesele "E Evident" şi "Iubiţi-vă părinţii", dar şi cu povestea lui care îl motivează să meargă mai departe zi de zi, indiferent de greutăţile care se ivesc în viaţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici