Adrian Ţuţu, câştigătorul "Românii au talent", a lansat primul său videoclip - VIDEO

Adrian Ţuţu, câştigătorul competiţiei "Românii au talent", a lansat primul său videoclip din carieră, pentru piesa "Cum ar fi?" (feat. Nicola), potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

2882 afișări
Imaginea articolului Adrian Ţuţu, câştigătorul "Românii au talent", a lansat primul său videoclip - VIDEO

Adrian Ţuţu, câştigătorul "Românii au talent", a lansat primul său videoclip

Este vorba de o compoziţie a lui Boier Bibescu, având textul scris de Adrian Ţuţu, fiind primul extras de pe albumul care urmează să fie lansat până la finalul anului, sub egida Touch Music Management.

"Lucrez de mai bine de jumătate de an la acest album împreună cu prietenul meu Boier Bibescu, care produce în totalitate acest album. Am muncit mult, aproape în fiecare zi, dar acum simt că am realizat ceva deosebit şi sunt mândru de munca pe care am făcut-o. Mă înţeleg foarte bine cu Boier Bibescu, iar pe piesele compuse de el am reuşit să fac texte care mă reprezintă în totalitate, am reuşit să facem nişte colaborări cu artişti de succes din România şi sunt sigur că lumea o să aprecieze acest album", a declarat Adrian Ţuţu.

Povestea piesei "Cum ar fi?" îi duce pe ascultători în visul unui Adrian care adoarme în timp ce aşteaptă să intre la preselecţia "Românii au talent". În acest vis, el se întreaba cum ar fi să aibă parte de o viaţă de superstar cu toate beneficiile, o casă frumoasă, o maşină şi un avion, înconjurat tot timpul de fete frumoase şi făcând afaceri cu oameni importanţi.

"Ideea acestei piese şi a videoclipului ne-a venit chiar din visul meu de a ajunge cineva, din dorinţa de a reuşi. Primul pas către acest vis l-am reuşit în momentul în care am avut şansa de a câştiga «Românii au talent» , iar acum muncesc pentru a-mi realiza mai departe visul! Totul este exact cum am spus «Sunt român, deci pot!»", a povestit Adrian Ţuţu.

Videoclipul, în regia lui Claudiu Stan, este produs de Vision Production şi a fost filmat în decurs de şase săptămâni, în cinci locaţii din Bucureşti şi Buşteni, avându-l în distribuţie pe actorul Romică Ţociu, în rolul unui om de afaceri.

"Am filmat în mai multe locaţii din Bucureşti, a fost prima dată când am jucat într-un videoclip şi chiar m-am simţit ca un superstar. Boier Bibescu s-a ocupat de producţia videoclipului şi a fost acolo tot timpul, având chiar rolul de paparazzi în videoclip. Totul a fost aşa cum trebuie să fie, iar colaborarea cu Nicola, un artist consacrat în industria muzicală, m-a încurajat şi mi-a dat mai multă încredere în mine", a mai spus Adrian Ţuţu.

Cariera muzicală lui Adrian Ţuţu a început în urmă cu mai bine de un an, când a participat şi a câştigat show-ul "Românii au talent", de la Pro TV. Adrian a ieşit câştigător după ce a reuşit să impresioneze milioane de români cu piesele "E Evident" şi "Iubiţi-vă părinţii", dar şi cu povestea lui care îl motivează să meargă mai departe zi de zi, indiferent de greutăţile care se ivesc în viaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici